Utmaningar

Jag har spenderat min morgon om att läsa om intervjuteknik och kollat på klipp på dom som jag ska träffa senare idag för en intervju (ska testa en roll som programledare .. Nu börjar nerverna vakna till). Summan av kardemumman handlar det om att lyssna. Och vara riktigt nyfiken på personen. Nyfikenhet har jag så att det blir över men att lyssna är nog en sak som man alltid måste öva på.

En annan sak som jag måste öva på är att föreläsa på engelska. Det trillar in föreläsningsbokningar från våra grannländer och Danmark och Finland behöver jag hålla föreläsningen på engelska. Det är inget jag är van vid men jag behöver utmaningar i mitt liv för att växa så det känns riktigt roligt.

20121129-131609.jpg

Tilde de Paula tycker jag är en person som är riktigt duktig på att intervjua! Här under min bokrelease

 1. Finland har två nationella språk – FINSKA OCH SVENSKA… så du behöver knappast föreläsa på engelska… själv är jag finlandsvensk och kan inte finska (försöker lära mig på egen hand) och det finns många som jag… så kom till finland o föreläs på svenska. du har måååånga finlandsvenska läsare här 🙂

 2. Johanne skriver:

  Hi Bella

  I’m just wondering when and where you will be giving a lecture in Denmark? I’m currently a student at Aarhus University (Media science), and a freelance writer for the media magazine Samson. I would really love to interview you for our next issue. 🙂 Hope that can be arranged. 🙂
  Anyway, good luck on everything. You are such a cool girl, and I’m sure that your drive, your spirit and your amazing achievements will translate, no matter the language. 🙂

 3. An skriver:

  Om du kommer till Finland för att föreläsa hoppas jag verkligen att jag kan komma! Skulle vara superintressant.

 4. emma skriver:

  Vi är en hel del här i Finland som pratar svenska 😀 Bland annat i österbotten ( längs kusten mot sverige ) och i helsingfors 🙂 Jag skulle mera än gärna komm och lyssna på dig bara du kommer hit 🙂 Men det jag ville säga var bara att du inte behöver prata engelska, för det är nog få av de som pratar finska som vet vem du är 🙂

 5. Du är välkommen in på dalslandsgatan 3 för att testa din intervjuteknik med mig som är rekryteringskonsult på Easypeak. Har gedigen erfarenhet av intervjumetodik och teknik.

  Du kan nå mig på min mejl om deta är av intresse.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..