ANNONS

Morgonkaffet är bäst

/

God morgon på er!

Först och främst så måste jag tacka er för alla tips om gardiner. Vi ska ta tag i det i helgen. Men jag tror som vissa av er, en längre gardinstång utanför fönstret så att man inte täcker för mycket, och så mörkbruna i sammet. I sovrummet blir nog grå/silver sammet och ett vitt tyg bakom och allt ska man kunna ”dra igen”. Nu ska jag bara hitta rätt butik som har allt.

Jag fick vakna upp med en riktigt god cappuccino idag. Vi har en Nespresso som jag gillar mycket men ibland är det jobbigt med kapslarna och jag har saknat känslan av att mala bönor, det doftar så gott. Igår kom äntligen vår nya TV och så kaffemaskinen som vi har beställt. Det är en Philips Saeco Intelia One Touch Cappuccino (känner mig som Fredde i Solsidan när jag säger hela meningen). Länkade till den om ni vill veta mer .. Jag behöver mest bara veta att kaffet blir gott och att det är enkelt!

Nu ska jag jobba lite under förmiddagen, sedan väntar en nageltid hos Gunilla.

20121129-093341.jpg

56
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00