Morgonkaffet är bäst

God morgon på er!

Först och främst så måste jag tacka er för alla tips om gardiner. Vi ska ta tag i det i helgen. Men jag tror som vissa av er, en längre gardinstång utanför fönstret så att man inte täcker för mycket, och så mörkbruna i sammet. I sovrummet blir nog grå/silver sammet och ett vitt tyg bakom och allt ska man kunna ”dra igen”. Nu ska jag bara hitta rätt butik som har allt.

Jag fick vakna upp med en riktigt god cappuccino idag. Vi har en Nespresso som jag gillar mycket men ibland är det jobbigt med kapslarna och jag har saknat känslan av att mala bönor, det doftar så gott. Igår kom äntligen vår nya TV och så kaffemaskinen som vi har beställt. Det är en Philips Saeco Intelia One Touch Cappuccino (känner mig som Fredde i Solsidan när jag säger hela meningen). Länkade till den om ni vill veta mer .. Jag behöver mest bara veta att kaffet blir gott och att det är enkelt!

Nu ska jag jobba lite under förmiddagen, sedan väntar en nageltid hos Gunilla.

20121129-093341.jpg

 1. Vi har också bytt ut vår Nespresso! Både dyrt och inte särskilt miljövänligt. Alla dessa kapslar som bara bidrar till farligt avfall. Och deras mumbojumbo om att de kan återvinnas är ju bara skitsnack. De är lika miljöfarliga som vilken aluminiumprodukt som helst.
  Har räknat på det och Nespressos kaffe kostar 700:-/kg, det är galet! Ett märke som lever på att ha skapat en illusion.
  Läste förresten en rolig krönika om Nespresso, länkar så du får se:
  http://www.dn.se/blogg/pa-stan/2010/06/11/strages-kronika-min-ovilja-att-bli-tjenis-med-nespresso-2852/

 2. Elle skriver:

  Folk är ju bara för mycket när de snackar om att hon skulle ha ett sponsrat lyxliv hit och dit. Som att den där kaffemaskinen vore ett jäkla rymdskepp och helt orealistiskt köp för två människor med god inkomst och som bor tillsammans. Att man bara ORKAR bli så upprörd?

 3. Moa skriver:

  Åh vad snygg, riktigt stor..hehe. Vi har en sån enkel Tassimo hemma..funkar bra den med! 😉

 4. Grymt. Jag är på jakt efter en ny kaffemaskin då min Jura Impreza tog upp för mycket plats så jag sålde den. Denna kanske skulle kunna vara ett alternativ? Den är ju sjukt prisvärd också. Juran kostade ändå närmre 25.000:- så detta ser vettigt ut.
  Vad har du för Nespressobryggare?

 5. Pamina skriver:

  Min sambo säljer och monterar gardiner m.m bara att klicka in på deras hemsida och kontakta dem så kommer du garanterat bli nöjd 🙂 http://www.firmaeriksson.se/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..