UpToTheSkin

Jag besökte underbara Susanne i eftermiddag för att gå på en ansiktsbehandling hos henne. Min hy har varit bra länge men nu när jag har mått lite si sådär den senaste tiden har min hy reagerat likadant och är i uppror. Pingis tipsade mig om Susanne och hon var verkligen duktig. Portömning, kemisk peeling, ansiktsmask och en jätteskön massage – jag somnade! Och så gjorde hon mina bryn fina. Hur som helst, jag vill verkligen rekommendera henne, min hy blev verkligen bättre på en gång. Men vill börja gå regelbundet där. Hemsidan heter Up to the skin och ligger på Karlaplan 7.

20121128-160706.jpg

 1. Sara skriver:

  Hej Bella!
  Jag tror säkert att hon är duktig men vill VERKLIGEN rekommendera någon som jag är säker på är bäst i stockholm. Anneli Wästerlund heter hon och sitter på Strindbergsgatan vid Karlaplan. Snälla ge henne en chans så lovar jag att hon fixar det.
  Kram

 2. Och hur mycket betalade DU, Isabell,för denna behandling?
  Nada? Zero?

  Gratis är gott ——————–

  1. Linn skriver:

   Javisst är det! Skulle inte tacka nej 🙂

 3. Sophia skriver:

  Var inne på deras sida men hittade inte ”kemisk peeling” går den under något annat namn där?
  Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..