Gardinhjälp!

Vissa saker som man säger att man ska ta tag i när man flyttar skjuts upp. Det gäller att göra allt på en gång annars drar det liksom ut på tiden. Hos oss har vi ett klädskåp från Ikea i hallen som inte är färdigskruvad. Jag sätter allt jag har på att vi inte kommer att fixa den utan kasta iväg den och platsbygga bra förvaring istället. Och så ska vi köpa en Murspis till vardagsrummet men det har vi liksom också glömt. Men det jag stör mig mest på är gardiner!

Kan ni hjälpa mig. Jag har fastnat. Vad för typ av gardiner passar in här?!

20121128-135753.jpg

 1. Colin skriver:

  Hej Isabella
  Då creme färgade gardiner kan upplevas lite rök skadade skulle jag föreslå Tunna, vita, långa gardiner som släpper igenom ljus!
  Förslag på uppsättning skulle vara WAVE.
  Gå in på vår hemsida http://www.margret.se och titta på PRODUKTER- GARDINER.
  Med vänlig hälsning Colin

 2. HANNAH skriver:

  Vart kommer ditt super snygga soffbord ifrån? SÅÅÅ SNYGGT!

  Tacksam för svar. 🙂

 3. Hanna skriver:

  Öljettlängder tycker jag skulle passa! Cleant, klassiskt och snyggt! Enfärgade i någon nyans från mattan, kanske mörkbrunt? 🙂

 4. sofia skriver:

  Du har många härliga färger på dina prydnadskuddar som du kan ta igen i gardinerna. Ta inte för mörk bara utan en ljusare färg skulle ge mer liv i rummet. Fransk veckbandslängd är smidigt och enkelt att hänga upp och ger ändå fina veck ( som när man använder fingerkrockar). Fallet blir fint om du tar med en bra struktur – gärna med lin! Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..