Tv-jobb!

Jag har varit iväg på ett möte under förmiddagen, sedan hem och gå ut med Christian under lunchen. Fruktansvärt väder ute! Nu ska jag iväg och spela in ett program för TV 3 som kommer att sändas i början av nästa år. Det ska bli roligt! Sedan ska jag hem till Odd som ligger sjuk hemma, stackarn.

20121127-130342.jpg

Blus från Zara, halsbandet som jag hade igår, från Monroe. Klocka Omega Seamaster.

 1. Lenitha skriver:

  Vad vacker du är! Du liksom strålar. Har inte varit in här på ett tag, men det verkar som att du mår riktigt bra? När själen mår bra syns det även utåt, och så tycker jag det verkar på dig just nu 🙂

 2. Nina skriver:

  Va stoooor vovven har blivit! 🙂

 3. sophia skriver:

  Christian ser inte glad ut..

  1. fia skriver:

   han behöver nog en kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..