Klar för idag

Hemma från inspelning! Det tog två timmar och var riktigt roligt. Jag får som vanligt inte avslöja vad jag gjorde men jag säger till när det sänds i vår. Nu ska jag betala räkningar/fakturor (alltid lika roligt och energigivande) och dalta med min sjuka fästman. Sedan ska jag jobba på med min research till tv-programmet jag ska testa som programledare för på torsdag!

20121127-153700.jpg

Tv-gänget, Alva och jag!

  1. Melanie skriver:

    Vart hittar man den där fina tröjan/skortan med djur på? 🙂

  2. Alva skriver:

    Verkligen kul, tack för idag underbara Isabella! Glömde fråga dig en sak bara! Kram kram

  3. Så spennende med den programleder- rollen. Håper du får den! Tvi tvi!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..