En rejäl måndag

Denna vecka börjar verkligen med full fart. Nu blir det kontorsjobb under förmiddagen, vid lunch ska jag träffa min assistent och gå igenom hela december. Jag är fullbokad med föreläsningar och möten nu fram till sista mars. Lite galet men ändå tryggt. Sedan ska jag hem och då kommer min vän och MUA Fanny och ska göra ordning mig för Augustgalan ikväll. Jag ska vara där redan vid fyra-tiden för att gå igenom min lilla roll under kvällen. Odd och Christian fick vara publik när jag övade igår på det jag ska säga :- )

20121126-104649.jpg

Ny kappa från Cubus! Jeans H&M, boots Topshop och väska Lana Del Ray for Mulberry

20121126-104653.jpg

Lussemys på kontoret

 1. .... skriver:

  ont om cash eller? inte ens jag handlar på cubus…och jag har inkomst på 7 tusen. hahah

 2. Melanie skriver:

  Men åh vad jag också vill ha Del Rey väskan från Mulberry!!!

 3. Anna skriver:

  Vad fräch och pigg du ser ut Bella!!

 4. Bea skriver:

  Fin outfit! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..