.. I made it!

Nu är jag hemkommen från Augustpriset. Jag fick inte avslöja vad jag skulle göra tidigare men jag presenterade en nominerad bok i barn & ungdomskategorin som heter Only väg is upp. Jag pratade på lite på scen om den men den vann tyvärr inte. Boken ”Ett kort uppehåll på vägen från auschwitz” av Göran Rosenberg vann stora priset och det kunde jag redan gissa innan, den är fantastiskt gripande.

.. Och som vanligt när jag får ett ärofullt uppdrag så gör jag bort mig. Inte på scen däremot vilket kändes skönt. Men det börjar med att jag glömmer boken på väg dit. Min enda uppgift under kvällen är att presentera boken och så GLÖMMER jag den. Men min älskade Odd som låg hemma sjuk, kom till galan. Precis när allt ska börja så blir det lite panik för jag vet inte var jag ska sitta. Jag har fått höra att jag ska hålla koll på min kategori och sätta mig där för att ha nära till scen. Men precis när allt släcks ner och sätter igång (och filmas) så inser jag att jag ska vara på andra sidan scenen. Då får jag för mig att jag kan krypa på huk vid scenkanten så att inget ser mig men tv-mannen på golvet råkar putta till mig så att jag LANDAR I KNÄT på en känd manlig minister. Gud så pinsamt det var.

Men jag kom fram till scenen i tid i alla fall .. :- )

20121126-202713.jpg

Klänningen kommer ifrån det svenska märket Menckel som finns hos Kotyr. Halsbandet köpte jag på Monroe i Sturegallerian, bältet minns jag tyvärr inte och skorna är ifrån Skorett.

Odd filmade när jag var på scenen, tyvärr superdålig kvalité men man hör! 

 1. Ser ut som Hugo Boss skärp från höst kolektionen?:)

 2. Anna skriver:

  Älskar klänningen!!

 3. Vivi skriver:

  Stakkars Odd – han ser virkelig syk ut..

 4. johanna skriver:

  men så snygg du är!!
  haha och roligt att du delar med dig av sånt här 😉

 5. hahaha ja typ dog en aning, skulle velat sett dig ”krypa” omkring där för att komma till rätt plats.. och minen på den där ministern 😉 hahaha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..