Karibien över nyår

Under mellandagarna lämnar Odd och jag Sverige för att fira nyårsafton på ön Martinique i Karibien. Guuuuuud så härligt det ska bli! Vi är borta i nästan två veckor och ska bara hänga på stranden och vara med varandra. Förra årets nyårsfirande var verkligen galet så det känns mysigt och väldigt romantiskt att åka till Karibien bara vi. Det blir faktiskt andra gången i år som jag är där, i januari/februari i år så var jag där med min vän Ida fast då genom en kryssning som gick från Miami.

Ön Martinique har jag inte besökt än så det känns kul med ett nytt ställe.

20121126-111435.jpg

20121126-111440.jpg

20121126-111444.jpg

För övrigt så firar Odd och jag ett halvår på onsdag. Det känns verkligen som vi har varit tillsammans längre. Och 2014 ska vi gifta oss. Gud så mycket roligt som väntar.

 1. Fanny skriver:

  Vilken härlig bild och vilken snygg bikini! Vart får man tag i en sådan?

 2. Sandra skriver:

  Riktigt, riktigt vacker bild på dig!

 3. MiaZ skriver:

  Martinique, f.d. fransk koloni som ger ett relativt välmående intryck jämfört med f.d. öar som varit brittiska kolonier. Var där för några år sedan med en kryssningsbåt där jag jobbade. Minns att jag gillade ön, fin liten huvudstad Fort de France. Väldigt vacker natur, minns en färd genom en regnskog med jätteormbunkar och vackra röda vilda blommor som man här köper i blomsteraffärerna.

  1. Välmående, javisst. Men det beror ju på att både Martinique och Guadeloupe är franska departement och därför medlemmar av EU. Så mycket pengar som dessa öar får från Paris och Bryssel vore det väl underligt om befolkningen inte skulle ha det bra relativt de flesta andra öar i Karibien.

 4. Nina skriver:

  Hahaha… Folk e skojjiga… =) Ja alla vi stackars hundägare kan aaaldrig fara nånstans för då e de synd om hundarna?
  Hahaha…..

  Näe…. Den lilla pälsängeln mår säkert bra hos hundvakt, å njut av resan… Har för övrigt en kompis som har nån hydda i djungeln på St Martinique (stavning?) å har sett massor av bilder därifrån, å de verkar oootroligt vackert… =)

 5. Sabina skriver:

  Åh lyxigt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..