Frukost med Audi

Min måndag började med ett frukostmöte med Pingis och Audis pr- och marknadschef Irene. Så cool kvinna! Vi åt omelett och drack cappuccinos på Riche. Pingis och jag jobbar stenhårt med vårt företag Economista. Men tyvärr är det ett bra tag kvar innan allt vi ska göra lanseras. Vi börjar föreläsa på Folkuniversitetet i vår men själva grunden i företaget startar efter sommaren i samband med att vår boks släpps. Vi hade ett bra samtal med Audi .. Men mer får ni veta senare! Nu ska jag till kontoret.

20121126-102758.jpg

Kavaj från Massimo Dutti, topp från Cubus. Klocka Omega. Smycken, min kollektion!

20121126-102812.jpg

Glöm inte bort att Pingis bloggar! 

 1. Anna skriver:

  Ja, mitt förtroende för Audi har inte direkt stärkts – och jag är ingen fjortis direkt…….

  1. Freja skriver:

   Jag skulle aldrig skaffa Audi och speciellt inte efter detta sätt att marknadsföra sig!

 2. Förlåt om jag säger det, men jag upplever något opålitligt över Pingis! Vill inte skapa fruktan eller sända ut dåliga ord, men jag kände att jag skulle skriva det.

  1. Pong skriver:

   Ping pong är ungefär som Xerox, båda är bra på att kopiera.

 3. johanna skriver:

  väldigt intressant att för någon vecka sedan skrev hon om ”pingis” fina audi och nu har dom möte…

 4. sia skriver:

  fin tröja pingis har, var kommer den i från?

  1. Bäh skriver:

   Får?

 5. Olle skriver:

  Hoppas Audi vet vad de gör. Personligen förstår jag inte varför Audi ska behöva liera sig med Pingis och Isabella för att marknadsföra sina bilar. Ingen av dem verkar för mig vara i rätt målgrupp för Audi – i synnerhet inte för de större modellerna för 500-800 tkr likt den Pingis glassar runt i.
  Och vad körkortslösa Isabella – med 80% av bloggläsarna i ålder under körkort och än färre med körkort eller ekonomi att skaffa egen bil – kan tillföra i sammanhanget begriper väl ingen…

  1. Therese skriver:

   Hörrdu Olle, tror du inte att Audis pr- och marknadsföringsansvarige har koll på vad de har nytta av och inte?

  1. lisa skriver:

   Varför är det så viktigt att ha körkort? Det är väl bättre för omgivningen om man inte har det ifall man inte är kompetent till det?

   1. Olle skriver:

    Ett körkort skadar knappast trovärdigheten om Isabella ska marknadsföra Audi.
    Men hon kanske bara ska ligga i bikini på motorhuven medan Pingis poserar bredvid i kortkort kjol och skyhöga klackar?

  1. Personligen anser jag nog att Audi är ett så starkt brand redan så de behöver inga personer att marknadsföra sina bilar, tror nog inte att det är tanken här, utan det måste ligga andra tankar bakom det hela isåfall för att det skall bli en win-win situation.

   Däremot så tycker jag att det är häftigt när vissa bilmärken har lite kampanjer i sociala medier – innehåll, provkörningar, resor, tävlingar osv – det är ett sätt att engagera fansen och ge lite tillbaka. Visst, alla har inte råd och köpa en Audi nu (men kanske i framtiden), men det betyder inte att fansen är mindre värda för det och skall tas hand om 🙂 Trots allt så är det svårt och säga var de potentiella kunderna egentligen är. Helt säkert finns det flera som läser Bellas blogg som skulle kunna och vilja köpa en Audi, men sen vet jag inte kommer någon och köpa en enbart för att Bella skulle köra en och den skulle synas på några bilder. Lär ju krävas lite mer för att man satsar stora summor på en bil. så som sagt, Audi sponssar en hel del kändisar med bilar men ökad försäljning – knappast enbart vad det handlar om. Starkare brand image, kanske? Något måste de väl också hitta på och göra, trots att man redan är stor och världskänd så kan man inte sluta där och bli helt passiv med sin marknadsföring.

   1. Olle skriver:

    Isabella har inte körkort, vet inget om bilar och är oduglig som kartläsare (vilket hon flera gånger bekräftat i bloggen).
    Prövkörning, nåja, Pingis får väl skaffa handledarintyg då.
    Jag begriper alltså fortfarande inte vad meningen är med att blanda in henne i marknadsföringen för Audi vad det än är fråga om. Men hon hänger väl på storasyster Pingis bara?

  1. e skriver:

   Grymt bra skrivit!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..