Idag börjas det ..

Vi kom ut idag en stund och handlade lite julpynt. Det var så mysigt att gå runt och välja saker till vårt första gemensamma firande i vår lägenhet. Det kändes stort. Så nu är julstjärnor, adventsljusstakar, balkongdekoration och annat smått uppe. Mysigt! Julbaket blir nästa helg vid första advent och julgranen blir nog kring lucia. Gud så mysigt det ska bli att pynta den med fina kulor ..

20121125-163543.jpg

20121125-163845.jpg

 1. Johanna skriver:

  Hej! Jag undrar vart ni köpt den fina julstjärnan? Hoppas ni får en riktigt mysig advent och jul 🙂

  1. Finns bl.a på Åhlens för 249:-

 2. Jenny skriver:

  Hej Bells! Jag och min bästa kompis ska ha 18 års fest om någon månad och vi undrar vad du tycker vi ska bjuda på och göra på förfesten? Vi är väldigt tjejiga och det kommer nästan bara vara tjejer där! Vi tänker åt middag och drinkar hållet men VAD för middag/drinkar och vad ska man göra innan krogdebuten? Leka? Tävling? Hjälp oss! Vi vill ha en oförglömlig 18års förfest…

 3. sandra skriver:

  Tänkvärda ordspråk på min blogg. lifeasgull.blogspot.se

 4. Adventsstjärnan är en judisk-sionistisk symbol och en möjlig måltavla för islamistiska terrorister! Av förklarliga skäl har jag inget julpynt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..