ANNONS

Körkortet

/

Frustrationen för mitt körkort bara växte under dagen, så fort jag kom hem från dagens möten så loggade jag in på Spotlifes samarbetspartner Körkortonline och försökte läsa igenom frågorna. När jag gick i skolan minns jag att jag alltid läste frågorna först och sedan la dom på minne när jag skummade igenom texten så att jag visste vad jag letade efter men det känns inte riktigt som om det går nu. Min plan är att ta ett kapitel i boken i taget, bolla den med Odd så att jag verkligen förstår texten och sedan testa frågorna regelbundet så att jag börjar känna igen dom. Det får ta tid, men det ska gå!

72
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00