ANNONS

ADHD är en möjlighet

/

Full fart måndag! Det väntar en späckad dag idag. Men jag har redan fått mycket jobb gjort under förmiddagen hemma. Nu ska jag iväg på ett lunchmöte, sedan en sväng till kontoret, därefter möte med fotografen som ska plåta bilder till boken Economista. Sedan har vi ett möte med Spotlife och sedan ska jag iväg och se Jennifer Lopez konsert och kanske träffa henne efter konserten, håller tummarna.

Förresten jag har ju inte valt att skriva så mycket om ADHD som jag har fått veta att jag har efter utredningen som började i maj. Mer kommer men jag måste landa lite i det själv först.

Här kommer i alla fall en härlig video för alla oss som har ADHD eller ADD!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ufgme5B865w[/youtube]

”ADHD is Not a Disease, it is a Gift, and if You Don’t Have it, You Should Get it!”

79

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00