Onsdagen

Hej på er!

Smet in på Hotell Diplomat mellan mina möten. På dagens agenda stod en träff med ett företag som bygger presentationer och jag behöver förnya min. Nästa år kommer jag åka på en föreläsningsturné i januari/februari och träffa över 14 000 människor, därav behöver jag bättre material. Nästa möte är en lunch med Företagarnas VD Elisabeth Thand. Det ska bli trevligt!

Förresten, den 26 november ska jag medverka i en sak på Dramaten. Det handlar om konsumtion och det kommer bli en stor debatt. Det är fri entré och lite först till kvarn. Läs mer här.

 1. Emma skriver:

  Vad heter du/isabella löwengrip på instagram?, vill så gjärna följa dig. p.s. du är min största förebild o jag vet att du är det för många andra oxå!! Ditt självförtroende smittar av sig , jag har lixom insett att man inte måste va skitsnygg o skitsmal för att vara en bra människa, tack!!

 2. Que?! skriver:

  Skapar du inte ditt egna material till dina föreläsningar…?
  Det känns som att du egentligen aldrig gör någon själv, oavsett vad det gäller. Men jag trodde faktiskt att du själv skrev dina föreläsningar….

 3. sara skriver:

  gilla ditt inlagg om alexandra, det ar bra att du ar stolt over din kropp 🙂 du har helt ratt i det du skrev 🙂

 4. Sara skriver:

  Hej!!! Jag tycker du är helt fantastisk, vad du har åstakommit MASSOR!!!
  Jo, ja väntar själv på utredning om ha har AS och Adhd, ja är 27år och fixar inte att jobba hela dagar..
  nu praktiserar ja i en djurbutik, här trivs jag och ja säljer bra och fixar att iaf jobba halvtid..
  Men så kommer själva problemet, energi att skapa ny utbildning, ja är både undersköterska o lärare i fritidshem och bla blaaa.. MEN ja önska ja hade ditt driv.. Så känn dig stolt.. Ja har massa utbildningar men inget jobb o egen inkomst-.
  Ja hoppas de löser sig för mig, ja måste bara följa de magen säger;)

  Din blogg peppar mig på ett otroligt positivt sätt!!!

 5. lina skriver:

  Borde man inte kunna göra sina egna presentationer för att vara trovärdig som föreläsare? Visa vem man är på alla plan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..