ANNONS

Min smyckekollektion

/

I några månaders tid så har jag skissat på en egen smyckekollektion tillsammans med smyckesföretaget VJ 1890. Nu är smyckena färdiga och kommer att komma i butik inom några veckor samt säljas på VJ 1890:s webbutik. Det är en ganska liten kollektion som kommer nu, men allt speglar verkligen mig och jag älskar verkligen varenda litet smycke! Och det hoppas jag så klart att ni också kommer att göra. Mer om pris och inköpsställen kommer jag berätta senare i veckan men här kommer en sneakpeek på ett par vackra örhängen som är to die for enligt mig, vill bära dom under en partykväll  ..:- )

 Örhängen från VJ 1890 by Isabella Löwengrip

33
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00