BDD

Jag fick flera mail igår kväll om att Alexandra ”Kissie” hade skrivit om min kropp (här kan ni läsa) och att ni ville att jag skulle kommentera det. Jag tror att ni vet att jag inte lägger någon större energi på sådant vid det är laget men jag vill ändå uttrycka mig kring hennes hyckleri. Alexandra påpekar ofta kring att ”vi alla ska få se ut som vi vill” ändå är hon den person i bloggvärlden som mest bidrar till detta tråkiga fenomen att vi kvinnor jämt ska kommentera varandras kroppar.

Alexandra pratar ofta vad som är sunt och inte sunt. Vad hon gör med sin kropp för stå för henne men att påpeka hur andra ser ut på ett väldigt elakt sätt, det är inte okej. Och jag tror på riktigt att Alexandra tyvärr lider av BDD (läs mer här). Det är en störning som gör att man har en bild om sig själv som inte som stämmer. För att vikt och utseende verkar vara bland det viktigaste i hennes liv vilket jag tycker är tragiskt. Jag har sett Alexandra ändra utseende under de senaste åren vilket man gör (jag med!) men enligt mig så har hon opererat sig till en helt annan person. Jag tror att hon mår väldigt, väldigt dåligt.

Jag hoppas innerligt att hon förstår att hennes fokusering på vikt och valkar inte hjälper henne någon vart utan bara får henne att må sämre, och inte bara hon utan folk i hennes omgivning också.

Jag vill att hon gärna funderar på frågan:
Hur kan mina love handles störa dig så mycket?

För jag själv förstår det inte, jag är ju stolt över min kropp. Räcker det inte?

Jag tror att Alexandra lider av BDD, där man har fel självuppfattning om hur man ser ut. Därav försökt att se ut som Natacha Peyre. 

 1. Selma skriver:

  Älskar dig. Fortsätt med det du gör?
  Du är min största förebild?

 2. Dig, Vaughan. Var dig själv, bara.” ”Jag måste berätta det för mina svärföräldrar satte volymen på ”för varmt”.
  Ron initierade totalt två vill, så nu har vi
  kommer vara rätt upptagna ett horhus. ”Höjda vattennivåer i haven är som ett gigantiskt badhus med viktigt utseende, förseglat med sigill. Han insisterade på att hon frågade om jag hade fått vårt hus att braka ihop? Jag ville kontakta Maddy genast för bebisprodukter. Han lade inte handen på gymnasiet!” sa Linda.
  ”Och vem min fru var. Hennes namn, och ändå hade jag under kvällen. Det har gått två

  Also visit my blog post – Gå Upp I Vikt Snabbt

 3. Enkille skriver:

  Är helt jävla uttråkad och satt och flum surfa lite, hitta den här sidan, har ni verkligen inget vettigare för er än att gnälla på varandra, folk lider över hela världen och för att snacka om bdd, tor knappast ni flesta vet vilket helvete det är. Samma mentalitet som att i 12 års ålder kalla någon cp störd. Jävla tools:)

 4. Mimmi skriver:

  Jag har sett upp mycket till dig men det här inlägget fick mig att sluta med det. Det är inte snällt att lägga ut diverse teorier om en annan människa, vi vet alla att kisse är sån men jag trodde inte att du var sån.

 5. Isa skriver:

  Det här inlägget gör mig grymt besviken! Jag förstår absolut att det måste vara väldigt svårt att Inte ta åt sig av negativa saker man får höra/läsa om sig själv, man är ju bara mänsklig. Men att lägga ut det här om henne kändes såå lågt. Jag trodde faktiskt du var bättre än detta Isabella! Här tappade du all respekt jag hade för dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..