ANNONS

Barn till varje pris

/

Cimon, min kollega, har skrivit en otroligt fin text om att möta sin skräck och övervinna den. ”Tänk om jag är bög, kommer jag då aldrig bli pappa?”. Läs den här.

Häromdagen såg jag ett tv-program om när två män ville skaffa barn. De åkte ner till Indien där en surrogat-mamma bar deras barn i nio månader. I tv-programmet hävdade Göran Hägglund att det nästan kan liknas vid prostitution, där man handlar med kroppen. Självklart förstår jag att den risken att det blir ett sätt för kvinnor i fattiga länder att tjäna pengar men å andra sidan, går det till på rätt sätt, som dom två männen i TV berättade om, ja då tycker jag ideén är bra.

Vad säger ni? 

109
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00