Varm och snygg..?

I boken Economista skriver vi att man måste anpassa sin garderob efter sin livsstil så att man bara gör bra köp. Min livsstil känns rätt schizofren just nu med tanke på vovve. Om jag ska fylla garderoben efter hur mina dagar ser ut så blir det en blandning av välstrukna skjortor, vackra klänningar .. och en och annan fleece-tröja som trängs tillsammans. Idag räcker det inte med snygga boots och en tunn kappa för att jag mest åker taxi mellan mötena. Nu behövs det tjocka dunjackor, vantar, mössa och varma skor som jag kan gå promenader med hunden. Fast jag älskar verkligen kontrasten!

Skor för vardag nummer ett, med vovve och promenader i alla väder 

Skor för vardag nummer två, snygga stövlar!

Dessa är från Heppo, deras deal för tre skor men betala för två gäller fortfarande :- )

 1. Linda skriver:

  har de första & jag älskar dom!!

 2. Becca skriver:

  Hej Bella! Tycker du ska köpa ett par curlingkängor från canada snow istället, dom du lagt upp bild på, är inte så bra mot halka. Men canada snow kängorna, har bättre sula och grepp mot halka. bara så du vet 🙂 dom finns på scorett 🙂

 3. Emma skriver:

  Man måste väl snarare anpassa sig efter sin plånbok?
  Jag tror verkligen att de bästa ekonomiböckerna skrivs att de som någon gång eller som har lite pengar att leva med. För först då ser man skillnaden. Har otroligt svårt att se det som seriöst ekonomisk när du ser händelser i ditt liv som oufit tillfällen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..