ANNONS

Varm och snygg..?

/

I boken Economista skriver vi att man måste anpassa sin garderob efter sin livsstil så att man bara gör bra köp. Min livsstil känns rätt schizofren just nu med tanke på vovve. Om jag ska fylla garderoben efter hur mina dagar ser ut så blir det en blandning av välstrukna skjortor, vackra klänningar .. och en och annan fleece-tröja som trängs tillsammans. Idag räcker det inte med snygga boots och en tunn kappa för att jag mest åker taxi mellan mötena. Nu behövs det tjocka dunjackor, vantar, mössa och varma skor som jag kan gå promenader med hunden. Fast jag älskar verkligen kontrasten!

Skor för vardag nummer ett, med vovve och promenader i alla väder 

Skor för vardag nummer två, snygga stövlar!

Dessa är från Heppo, deras deal för tre skor men betala för två gäller fortfarande :- )

23
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00