ANNONS

Mysigt hem

/

Jag kände mig så vuxen idag på väg hem när jag hade surdegsbröd i ena handen och lila liljor i andra. Men det är så himla fint med vackra blommor och speciellt liljor doftar så gott. Har haft en hel del att göra när jag kom hem, två telemöten och så en lång maillista med olika förfrågningar. Det verkligen trillar in föreläsningsförfrågningar för nästa år, så roligt. Jag har känt mig lite stressad idag vilket min mage säger ifrån på, på en gång. Min stressnivå är inte sig lik efter mitt magsåg tidigare i år. Men det är bara bra att försöka ta det lugnare. Ska jobba på en timma till och sedan ta en dusch byta om till myskläder och lägga mig och läsa en bra bok .. Gud så härligt! Böcker får mig att slappna av.

Just det, det var ett tag sedan vi gjorde tre saker vi är tacksamma för idag. Mina är:
1. Att jag inte har skjutit på något utan tagit tag i allt på direkten.
2. Att jag la lite tid på mysfaktorer när jag kom hem. Såsom att tända ljus, nya blommor.
3. Att jag gick till min psykolog idag och betarbetar sådant som är jobbigt.

Vilka är era?

20121030-153703.jpg

74
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00