Mysigt hem

Jag kände mig så vuxen idag på väg hem när jag hade surdegsbröd i ena handen och lila liljor i andra. Men det är så himla fint med vackra blommor och speciellt liljor doftar så gott. Har haft en hel del att göra när jag kom hem, två telemöten och så en lång maillista med olika förfrågningar. Det verkligen trillar in föreläsningsförfrågningar för nästa år, så roligt. Jag har känt mig lite stressad idag vilket min mage säger ifrån på, på en gång. Min stressnivå är inte sig lik efter mitt magsåg tidigare i år. Men det är bara bra att försöka ta det lugnare. Ska jobba på en timma till och sedan ta en dusch byta om till myskläder och lägga mig och läsa en bra bok .. Gud så härligt! Böcker får mig att slappna av.

Just det, det var ett tag sedan vi gjorde tre saker vi är tacksamma för idag. Mina är:
1. Att jag inte har skjutit på något utan tagit tag i allt på direkten.
2. Att jag la lite tid på mysfaktorer när jag kom hem. Såsom att tända ljus, nya blommor.
3. Att jag gick till min psykolog idag och betarbetar sådant som är jobbigt.

Vilka är era?

20121030-153703.jpg

 1. erika skriver:

  Du är ju vuxen?? Förstår inte varför folk hela tiden skriver att man känt sig vuxen eller fått vuxenpoäng när man är över 18/20 för då ÄR man ju vuxen så vore ju lite konstigt tycker jag….??

 2. Jamie skriver:

  Jag blev heeeeelt kär i blommorna! Otroligt fint!

 3. Vart hittar man de där ljusstakarna??

 4. Louise skriver:

  Åh vad fin tapet, vart har du köpt den? 😀

  1. Anna skriver:

   Jeg lurer også på hvor tapeten er fra? Hvilken leverandør?

   God helg 🙂

 5. Idag är jag tacksam för…

  1) Att jag och mina två vänner är ute i världen och reser just nu!
  2) Att vi är friska och krya!
  3) Att vi LEVER LIVET!!!!!

  En varm kram från Lambok till alla er hemma i höst vädret 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..