ANNONS

God morgon

/

Jag satte på tv:n så fort jag vaknade imorse för att höra hur det hade gått med stormen Sandy, messade också mina vänner som bor där för att kolla att dom mådde bra. Sedan dök Elaine upp i skärmen, och trots att jag vet att hon är duktig på retorik så blir jag alltid lika förvånad över hur bra hon faktiskt är.

Har gått en rätt lång promenad med Christian och nu ska jag göra ordning mig inför dagens åtaganden. Innan lunch har jag möte med ett produktionsbolag angående ett tv-program som jag kanske ska medverka i innan årsskiftet. Ska dit och lyssna lite mer på vad allt handlar om. På tal om program så var jag en av kandidaterna till tv-programmet Uppfinnarna som börjar på TV4 nu, jag skulle suttit i juryn men de valde en annan kvinna istället för mig. Märkligt att det oftast bara får plats med en kvinna men alltid 2-3 män i juryn, var de mer kompetenta? Mitt drömprogram skulle vara att få göra en mix mellan ”Söka efter en grym entreprenör ” / Draknästet. Det vore väldigt roligt!

20121030-075953.jpg

20121030-080006.jpg

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00