Mysiga morgon

God morgon på er!

Det kändes härligt att vakna upp i vår säng hemma. Gick ut med Christian vid åtta och gjorde sedan frukost. Sedan har jag suttit i vardagsrummet och svarat på mail med Nyhetsmorgon i bakgrunden. Dagens tre möten börjar inte förren 14.00 idag fram till 18.00  så jag har lite tid hemma, ska ta en långpromenad med vovven och packa upp väskan. Härligt att vara hemma!

20121029-090937.jpg

20121029-090952.jpg

  1. A skriver:

    Vad galet söt Christian är på denna bild, dom kan det där med ”hundblick” 🙂

  2. Titti skriver:

    Hej Bella!

    Jag är bara så himla nyfiken på att få veta vart du köpt de där söta innetofflorna! Hade varit perfekta för mig då jag alltid går runt och fryser om fötterna inomhus…. Berätta snälla 🙂 Kram

  3. Bella, jag MÅSTE få veta var du har köpt kaffekoppen ? Kram Sofie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..