Spotlife

Det har verkligen varit en full eftermiddag med en massa möten. Sista mötet tog precis slut, det var med Spotlife-gänget. Det händer som vanligt en massa saker i bolaget, nu håller vi på att ändra designen och startsidan! Colin.se är senaste tillskottet i Spotlife-familjen, det är en manlig Bloggportal, gå gärna och kika. Nu ska jag åka hem till min fästman och lilla valp och äta middag.

20121029-181031.jpg

20121029-181109.jpg

 1. johanna skriver:

  Hej Hej!

  När kommer spotlife öppnas upp igen? Dröjer det jätte länge?
  Väntar på att få regga mig! =)

  // Johanna

 2. Maria skriver:

  Intressant! Bra med en manlig bloggportal. Där kan man ju läsa allt om motor, sport och skäggväxt! Och vi tjejer kan få prata smink ifred.

  Nej förlåt. Men seriöst; Varför ska det finnas en speciell ”killportal”?

 3. Hanna skriver:

  Vilken underbar tröja Simon har på sig!!!

 4. Alma skriver:

  Om du vill se hur mitt ”Bieber-rum” ser ut, klicka in på min blogg!
  Jag har över 30 affischer på honom, och massa annat

  Ha en bra dag! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..