Landat!

Äntligen landade planet på kära Arlanda, borta bra men hemma bäst. Jag shoppade lite i Düsseldorf, YSL Mascara och Touche Eclat och min favoritparfym. Nu ska jag hoppa in i en taxi och åka hem till min Odd. Jag är ganska så säker att det väntar en god middag hemma .. För vi firar nämligen 5 månader idag!

20121028-185728.jpg

 1. Milla skriver:

  Åh, fint bella!

 2. maria skriver:

  Grattis till er!! =)
  <3 <3 <3
  Samma från mig också, många lyckönskningar i framtiden! <3
  Kramar

 3. Stort grattis till er på 5 månaders-dagen!! Många lyckönskningar i framtiden!
  Många och varma kramar!!

 4. Elin skriver:

  Stort Grattis till er Isabella! Många lyckönskningar i framtiden!
  Varma kramar!!

 5. T skriver:

  Underbart nagellack! Vad är det för färg/märke?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..