Düsseldorf

Jag mellanlandade nyss i Düsseldorf. Riktigt jobbig flight hit. Vi fick sitta fastspända hela resa på grund av att det var så hög turbulens. Blev rätt rädd ett tag men tänkte ”Det är inte såhär jag kommer dö, jag ska ju faktiskt gifta mig om 1,5 år ” och då släppte oron. Mitt plan går om 1,5 timma till Stockholm så jag kilade till loungen. Här finns gratis wifi och lite mat och godis, perfekt tidsfördriv. Ska googla hus i Palma så länge, man ju börja med att hyra hus i alla fall och se hur det känns.

20121028-152117.jpg

 1. Frida skriver:

  Lilla vän, mycket kan hända på 1,5 år… även om man ska gifta sig

 2. Amanda skriver:

  För man kan ju absolut inte dö om man ska gifta sig, bra tips!!

 3. liv skriver:

  Ett halvår skriver man 1/2, du har nu skrivit ettochetthalvt år, för visst var det till våren/sommaren ni skulle gifta er?!

  1. Emelie skriver:

   Februari 2014, så möjligtvis 1½ då. 1/2 är ju inte heller rätt.

 4. Therese skriver:

  dagens provokation…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..