Lördag morgon

Hej på er!

Jag vaknade upp strax efter åtta och började skicka iväg en mail till människor som jag jobbar med. Jag ser alltid till att få iväg dagens viktigaste mail strax efter åtta varje dag då dom inte hamnar i andra människors brus efter nio (bra tips!). Men nu kom jag på att det var lördag .. Jag svarar själv aldrig på mail på helger så jag de måste tycka att jag är märklig som mailar hysteriskt en lördag morgon. Hur som helst så sitter jag nu nere på hotellets frukost med Pingis och skriver på vår bok.

Imorgon åker jag hem så vi har en hel del att få klart idag, men det är bara roligt.

.. När jag föreläste på Webbstjärnan i måndags så gjorde dom en skiss på det jag pratade om, kul!

  1. Fina bilder! Älskar din blogg! <3 vi skulle bli jätte glada om du kollade in våran blogg<3 kommentera gärna<3 xoxo :*

  2. Erica skriver:

    Vilken fin skiss dom gjorde! 🙂 Kramizz Erica

  3. Lisa skriver:

    Följ min viktblogg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..