ANNONS

Lördag morgon

/

Hej på er!

Jag vaknade upp strax efter åtta och började skicka iväg en mail till människor som jag jobbar med. Jag ser alltid till att få iväg dagens viktigaste mail strax efter åtta varje dag då dom inte hamnar i andra människors brus efter nio (bra tips!). Men nu kom jag på att det var lördag .. Jag svarar själv aldrig på mail på helger så jag de måste tycka att jag är märklig som mailar hysteriskt en lördag morgon. Hur som helst så sitter jag nu nere på hotellets frukost med Pingis och skriver på vår bok.

Imorgon åker jag hem så vi har en hel del att få klart idag, men det är bara roligt.

.. När jag föreläste på Webbstjärnan i måndags så gjorde dom en skiss på det jag pratade om, kul!

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00