Puro Beach

Efter fyra timmars skrivande tog vi en paus och åkte till Puro Beach. Vi är nog dom enda gästerna just nu .. Det stänger på söndag så det är därför.. Men det är bara härligt. Min höst-kropp behöver få solbada lite! Nu ska vi äta lunch och sedan blir det dopp i poolen.

20121026-130043.jpg

20121026-130049.jpg

20121026-130113.jpg

20121026-130120.jpg

20121026-130141.jpg

 1. Sara skriver:

  Man behöver absolut inte vara pinnsmal för att vara vacker!
  Du är jättefin bella!

 2. C skriver:

  Tack!! Så fina bilder och du är min inspiration!! Skäms på Kissie som skriver så fula kommentarer, vem vill liksom se ut som ett streck med uppblåsbara jätteläppar och stripade tuttar!
  Önskar jag såg ut som dig!

 3. Therese skriver:

  Jag stör mig på att folk verkligen orkar kritisera om hon är överviktig eller ej, har ni inget bättre att tänka på? Själv tycker jag INTE att du är överviktig Bella! Utan du är vacker som en nyponros och ser ut att leva en sund livsstil där man faktiskt får njuta med godis och någon drink då och då. Och varför ska alltid godis kopplas till övervikt, och träning till hälsosamt? Visst är det någorlunda sant, men träning i för stora mängder är inte bra för en (kroppen hinner inte vila upp sig), samma sak med godis. Men att hitta balansen är nyckeln till ett hälsosamt liv!

 4. Sassi skriver:

  Du har så himla perfekt kropp. Så som din kropp ser ut så ska man se ut. Hälsosam och ser ut att må bra. Kolla på kissie som pekade dig på bloggen om din kropp. Hon ska ju inte säga nånting. Hennes kropp ser ju inte hälsosam ut någonstans. Den ser ut som ett äckligt skelett, inga former vid huvudtaget. Ser ut som en 3 åring. och vem blir tänd på det? Så bry dig inte om hennes kommentarer. Hon är bara avundsjuk på din enormt sexiga kropp. Credd till dig tjejen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..