Fredagkväll

Min fredagskväll har varit väldigt lugn, vi satt och och skrev till sex och sedan hade vi bokat spa under kvällen. Jag gjorde en ansiktsbehandling och pedikyr. Sedan blev det en middag på hotellet. Har precis kommit upp till mitt rum nu och ska skriva lite på boken och sedan läsa en bok. Jag har som vanligt kommit in i en bokperiod i mitt liv och slukar allt i min väg. Jag tror att mycket av min styrka och min företagsinspiration kommer från karaktärer i vissa böcker.

20121026-225051.jpg

Resultatet från pedikyren .. Det må vara vinterrusk hemma men tittar jag ner på mina fötter ska färgen alltid pigga upp mig! Nu med en rosa härlig färg.

 1. Lina skriver:

  Älskar den färgen! Passar tyvärr inte själv i den.. men den är ju väldigt färgglad och fin!

 2. Balan skriver:

  Finns mycket bra böker om bemötanden och kropps språk. Håller med om att man blir mer medveten och lär sig hantera olika situationer. Ha en toppen lördag. Finest.se/balan

 3. Vanessa skriver:

  Vilka fina tår du har, alltså utöver pedikyren! 🙂

 4. Mia skriver:

  Missa inte Emilios Innobar, resturang som ligger ca 10 min från Puro. Calle Concepssion 🙂 ni kommer inte bli besvikna …. Njut av era dagar i Palma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..