ANNONS

Fredagkväll

/

Min fredagskväll har varit väldigt lugn, vi satt och och skrev till sex och sedan hade vi bokat spa under kvällen. Jag gjorde en ansiktsbehandling och pedikyr. Sedan blev det en middag på hotellet. Har precis kommit upp till mitt rum nu och ska skriva lite på boken och sedan läsa en bok. Jag har som vanligt kommit in i en bokperiod i mitt liv och slukar allt i min väg. Jag tror att mycket av min styrka och min företagsinspiration kommer från karaktärer i vissa böcker.

20121026-225051.jpg

Resultatet från pedikyren .. Det må vara vinterrusk hemma men tittar jag ner på mina fötter ska färgen alltid pigga upp mig! Nu med en rosa härlig färg.

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00