“tio saker ni inte vet”

Cecilia önskade ett inlägg med tio saker vi inte visste om mig, tänker mig att det blir en enkel start:

1. Jag tycker att polkagris är favoriten i godispåsen, jag hatar allt som är skele
2. Jag har haft astma sedan jag var liten och har alltid med mig astmasprayen i väskan
3. Jag har synfelen +2,0 på ena ögat och -0,75 på andra. Svårt att bedöma avstånd utan linser.
4. Jag var på riktigt kär i Robin Hood när jag var liten, trots att han var tecknad ..
5. Min första fylla skedde jag när var 14 år, igenom någon häxblandning som smakade laktris och Malibu. Sedan dess har jag aldrig klarat av doften av kokos. Står.Inte.Ut.
6. Mina karriärsmål har skiftat en del. När jag var 10 år så bestämde jag mig för att bli Hotelldirektör och äta ett hotellimperium som skulle vara formade till olika frukter. Ananas-hotellet trodde jag extra mycket på Med pool uppe i det gröna. När jag var 12 så bestämde jag mig för att jag skulle bli statsminister, ändrade mig ett år senare och ville bli försvarsadvokat.
7. Kvinnor som jag beundrar är Oprah, Agnetha Fältskog, Maria Wetterstrand och Kronprinssenan Victoria.
8. Min sämsta ovana är att jag har en tendens att tränga mig i köer …
9. Jag ber inte till Gud men jag ”beställer” saker istället. Ungefär ”Nu vill jag verkligen att den här idéen ska gå igenom” eller ”Nu vill jag lyckas med det här” och så avslutar jag med ”Så ska det bli”.
10. Jag är extremt klumpig och mina vänners nickname på mig är ”Slippery hands”. Allt som jag håller i har en tendens att glida igenom mina händer eller liksom studsa iväg. En gång skulle jag hämta en philadelphia-ost inne på ICA och den flög från min hand halvvägs genom hela matbutiken. Så pinsamt.

Såhär skulle hotellet se ut, ett rum i varje tagg och en pool högst upp, märkligt.. 

 1. Attraktionslagen på nr 9!
  🙂

 2. Elin skriver:

  Vilka fina människor det finns i världen alltså. Folk som tar sig tiden att gå in på komentarfältet och rätta ett stavfel. Vad skulle världen göra utan er? CRED till såna som er. Huvudsaken att ni känner er nöjda mer er själva alla fall.

  Spyr på såna som er.

  1. Frida skriver:

   Håller med! Det är så jäkla tröttsamt att läsa kommentarerna till Bellas inlägg. Sluta klanka ner så jävla mycket hela tiden och gör något bättre med ert liv! Eller sluta läsa hennes blogg då om ni stör er så mycket?

 3. Natalie skriver:

  Vad händer om du blir sjuk (eller någon i din närhet eller en olycka sker) skulle du be eller beställa då?!

 4. Alla borde egentligen göra en såndan här lista. Samla sig lite och tänka till.. vad vet mina vänner egentligen? Vi visar en sida och vad finns under.. vad hände igår, i förra veckan eller hur kände jag för saker och ting för 5 år sen.. gör en lista bara för dej själv. Ha olika teman.. bra tänk Bella.

  Ha en go fredag!

  CityWife

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..