ANNONS

Miljardärernas tips

/

Life & thoughts

,

.. Och här kommer ett av mitt och Pingis tips från vår bok:

1. Precis som du behöver investera tid i dig själv för att öka din självkänsla så behöver du spara pengar till dig själv för att bli rik. Man måste börja någonstans. Sikta på att ha ett fuck-off konto där målet är att komma upp i två månadslöner sparade. Med ett litet kapital kan man göra mycket, ha råd att säga upp sig och söka sitt drömjobb, eller gå ner på deltid och starta sitt företag. Alltså försök att alltid spara en summa varje månad, spara till ett fuck-off konto, investera i dig själv. Man måste komma ur hamsterhjulet varje månad för att få loss pengar och satsa på det som gör att man tjänar pengar.

94

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00