Garagefest

Igår började vi kvällen hos Andreas där vi lagade mat, drack vin och dansade. Sedan gick vi till OnePiece garagefest (som mitt företag Spotlife var med på ett hörn) och där blev vi upphämtade av min kollega i en golfbil.. Riktigt roligt! Garagefesten i Stureplans garage var riktigt cool, tycker att det alltid borde vara en nattklubb där! Vi minglade lite med OnePiece grundare, som är riktigt trevlig och sedan gick vi till Berns och dansade ännu mer – galen kväll!

20120930-101108.jpg

20120930-101118.jpg

20120930-101135.jpg

20120930-101142.jpg

20120930-101157.jpg

20120930-101214.jpg

 

  1. Tack Bella för en bra blogg! Min sambo om du vet vart man kan köpa den militärfärgade onepice som finns med på bild i detta inlägget?

  2. Annika skriver:

    Underhållning på hög nivå! 3-barnsmamma fixar inte att en ung tjej har lyckats ordna sin tillvaro så hon kan unna sig ett liv i lyx och flärd. Du tycker alltså att eftersom du inte kan leva ditt liv på det viset så har ingen annan heller rätt till det? En annan sak jag reagerar på att är att många här som kommenterar verkar tycka att Bella har skyldighet att vara en felfri människa. Vartenda steg hon tar bevakas och ifrågasätts och kommenteras. Herre Gud! Vem som helst har rätt att blogga, det betyder inte att man måste vara felfri. Sen är det upp till var och en om man vill läsa det. Uppenbarligen intresserar den här bloggen många människor vilket ju är anledningen till att Bella kan leva det liv hon gör. Tycker det är otroligt bra jobbat av en så ung tjej att vara så målmedveten. Imponerande!

  3. Carina skriver:

    Snyggt förkläde han har på sig, från Lidl 🙂 har ett likadant.

  4. sara skriver:

    🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..