Läshörna

Hej på er!

Jag och Odd har haft en härlig söndag, brunch nere på gatan och sedan en hel del lägenhetsshopping. Vi har kollat på sängar, sminkbord och servis. Vid gick på bio vid tre och såg Hypnotisören, gud vad den var bra! Efteråt blev det middag hos pappa, vi åt köttfärssås och spagetti. Vi diskuterade en hel del lägenheter, vi har ju precis köpt en, min lillebror håller på att buda på sin första bostadsrätt nu och pappa håller på att köpa en större lägenhet nu också. Märkligt att alla hamnade i den fasen samtidigt.

Nu är vi hemma, Christian håller på att tugga på ett ben, Odd gör en blåbärspaj (Ja det är sant!) och jag sitter och jobbar lite. En grej som jag har blivit insnöad på den sista tiden är att verkligen ha en mysig läshörna i nya lägenheten. Hittills så är tanken att ha en vit murspis i hörnet och där ska två howard-fåtöljer stå (se nedan) mot elden med varsin fotpall, en mysig pläd, ett litet bord i mellan där man kan ställa en kopp té och en kardemummabulle och så en bra stående läslampa (troligen från Svenskt Tenn), på golvet ska en mysig renfäll ligga. Gud vad jag längtar efter vår läshörna!

20120930-194118.jpg

Dessa howard-fåtöljer är fina! Finns på Rum21 

 1. Mysig sambodag ni verkar haft.
  jag har bara en undran du skriver ofta om dina syskon och din pappa men aldrig om din mamma… ?
  Varför ?
  Kram lycka till med flytten!

 2. Hej Bella! Din blogg inspirerar! men jag undrar vad som hänt med din mamma? förut skrev du mycket om henne, nu verkar hon inte ens existera i ditt liv? :/

  Kämpa på! du är grym!

 3. Undrar precis som Mallan hur det är med din mamma egentligen? När du pratar om din familj verkar det bara vara din pappa och syskon det gäller.

  1. Du har ju läst idag. Har du läst om någon världsekonomi eller ngt om Spanien och Portugals katastrofala läge som du kan rekommendera?

 4. Låter härligt och roligt. Men tycker lite synd om killen när du alltid verkar förvånad/road när han lyckas göra något ”husligt”:)

  1. Det är ju sensationellt och omvälvande o en dramaturgisk vändning alla viker sig o tappar allt för sina händer o det som varit kommer aldrig mer bli,,, eller vänta ursäkta”-Vad sa du?”

 5. Jaha, som om just de Howard-fåtöljerna som finns hos Rum 21 skulle vara finare än andra Howard-fåtöljer?
  Kvalitén på fåtöljerna avslöjas snarare av tillverkaren än vilken webb-butik som säljer….

  Inredningshjälpen

  1. Om affäreren bjuder på fåtöljer mot länken så tänker de nog fel. En stor del av läsekretsen på Blondinbellas blogg har en köpkraft som bara räcker till tuggummi, läppglans och hårtofsar. Och det dröjer minst tio år innan de flyttar hemifrån!
   Men en bra rabatt tror jag Isabella snackat sig till. Eller kanske en fotpall på köpet nu när Odd fått sin egen fåtölj och fotpall i läshörnan så han bekvämt kan läsa kokböcker och recept.

  1. För att hennes mamma kanske inte vill bli blottad i bloggen…. jag skulle definitivt inte vilja ha mitt liv blottat på internet.

   1. ”Du skall icke blotta din faders blygd genom att blotta din moders blygd; hon är din moder, du skall icke blotta hennes blygd.”
    3:e Mosebok 18:7

  1. Undrar om Isabella förnyat sin brasilianska vaxning? Det var två månader sedan hon outade sitt vaxade underliv.
   Brasiliansk vaxning måste underhållas – dels av en själv, dels på hudvårdssalong var fjärde vecka. Det gäller att hålla efter det man börjat på!

 6. Kul smygreklam. Igen.

  För övrigt tror jag att hon har en bra relation till sin mamma, hon bara skriver inte om henne. Har för mig att hon sagt något liknande.

 7. Hej Bella! Jättebra blogg läser den varje dag, jag har bara en fråga har du bara kontakt med din pappa nu förtiden? du skriver aldrig något om att du träffar din mamma? 🙂

 8. Jag undrar precis som några andra skrivit här uppe, vad har hänt med din mamma innan skrev du både om din mamma och pappa men nu den senaste tiden har du bara skrivit att du träffat din pappa! Har du och dun mamma bråkat? Samma så skriver du ibland om Daniel?! Din lillebror, och dina andra två små syskon som är din pappas och hans nya barn men du skriver inte så ofta om hon andra lite äldre systern hon som är typ 13 år. Vad har hänt med henne ni umgicks ändå en del innan 🙂

  1. Isabellas lillasyster Julia bor numera med mamman och mammans karl på en gård med hästar på Uppsalaslätten inte långt från Knivsta. Det är nog för långt dit för Isabella som ju inte har något körkort.

 9. Det här är jag som läser om dig:

  Jag bor i en pytteliten lägenhet med kokvrå i hallen, med en pojkvän jag aldrig gett en chans. Jag har packat ner alla mina kläder i en blå byrå med tre lådor och har ett rött skynke på väggen. Pax för livet. Jag kan inte planera eller organisera, strukturera eller konstruera men det är dem nämner som mina starka sidor i mitt CV. Jag har inget jobb men lossas driver ett företag. Jag glömmer mig för folk och undviker konversationer om mig. Gräver ner mig i en bunker och spikar fan på väggen. Jag bråkar med min pojkvän om garderober, respons och beteenden. Jag äter det jag kommer över och tränar inte längre. Jag har inte vart hos tandläkaren på 3 år och har körförbud på bilen. Mina vänner är utspridda och jag har aldrig haft ett gäng. Känner mig ensam mot världen utan perfekta parmiddagar, spelkvällar och hemmafester. Jag är ingen och har redan sett allt. Jag är den utan liv jag är den som blev över.

 10. omg Bella… Vilka SJUKA människor det finns som sitter och skriver såna här kommentarer. Det är helt insane.. skäms dom inte över sig själva? Lycka till med flytten 🙂 Kram

 11. Tänk om jag också hade obegränsat med pengar att köpa lägenhet och inredning för. Kanske ska börja blogga och skaffa mig sponsorer. Lärarjobb ger i alla fall inte den möjligheten.

 12. Hej. Jag har en fråga som gäller Spotlife. Jag bloggar nu på blogg.se men har tröttnat där på strulet som så ofta sker. Hur gör jag för att föra över mitt arkiv till spotlife och fortsätta bloggningen hos er? Går det ens? Tacksam för svar via mail

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..