Murspisar

Idag har Odd och jag hade en riktig sambo-lördag, vi åt brunch på Lydmar och sedan åkte vi till Elda Interide och kollade på kakelugnar och murspisar. I vår nya lägenhet har de för länge sedan tagit bort kakelugnarna vilket jag inte förstår varför! Hur som helst så ska vi stoppa in två nya, en i sovrummet och en i vardagsrummet. Mysigt! Efter det så blev det en runda på Svenskt Tenn och Carl Malmsten, är förtjust i en fåtölj! Nu ska vi hem och göra oss ordning för en middag och utgång med våra vänner.

20120929-173107.jpg

20120929-173114.jpg

20120929-173121.jpg

20120929-173142.jpg

Hur mysig är inte det här! Vill lägga mig ner och läsa en bra bok. Svenskt Tenn

 1. Emma skriver:

  Hoppas ni väljer en tidsenligt passande kakelugn då?!

 2. Peter skriver:

  Kakelugnar och kaminer har flera snygga på sin utställning, Contura har också många mysiga.

 3. Sofie skriver:

  Pelletskamin? Slipper vedkånkandet, automatik upp till tre dygn. Bara ett tips

  1. Mysfaktor noll, för det är väl det som är meningen med att installera kakelugn, murspis eller braskamin. Ska det vara bekvämt ska man satsa på fjärrvärme, som jag utgår att fastigheten redan (möjligen) har.

 4. På 60-talet så var det en banktjänsteman som förskingrade flera hundra tusen från en kund, som han även kände privat. Efter en lunch så föreslog bantjänstemannen att dom skulle åka och titta på dennes lägenhet, eftersom dom snart skulle riva huset. Väl i lägenheten slog banktjänstemannen ihjäl sin klient, styckade liket och eldade upp kroppen i de tre kakelugnarna!
  Tänk på det innan ni skaffar kakelugn!

  1. Achmed skriver:

   Wow! Någon här har läst artikeln i tidningen S!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..