Höstens agenda..

Finns det en bättre vardagslyx egentligen än få sitt hår fönat, bästa jag vet!

Hur som helst, klockan är halv tre och min sista möte är klart. Skönt, ska möta upp min vän strax för en fredagssväng på stan. Jag har idag gått igenom alla mina projekt och intäkter under resten av det här året och jag är stolt över att jag har lyckas dubbla min omsättning samtidigt jobbat hälften så mycket. Det känns väldigt skönt med en lugnare höst, laddar batterierna tills efter nyår då en massa saker drar igång. Nu jobbar jag med bloggen, Spotllife, föreläsningar och skriver klart på tredje boken. Nästa år blir det ännu mer föreläsningar och så start av Economista Education .. Det ska bli kul!

Jag hade ett möte med banken förut och hade ”överlikviditet” i bolaget. Nu ska pengar investeras 🙂

.. Nästa projekt!

  1. Jenny skriver:

    Vart har du köpt halsbandet? Hur fint som helst!! 🙂

  2. Inspirerande! Förstår att du är uppbokad – jag gillade verkligen din föreläsning på Webbdagarna. Du är grym!

  3. Hej, för typ två år sedan så var det ju planerat att du skulle vara med och starta en gymnasieskola. Blev det ingenting av det? 🙂

  4. Nina skriver:

    Snäll! var fönar du ditt hår? Ska ha girls night out 26 okt och behöver ett bra ställe! Kram

  5. Jag vill gå! Just let me know hur, när , var.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..