Höstens agenda..

Finns det en bättre vardagslyx egentligen än få sitt hår fönat, bästa jag vet!

Hur som helst, klockan är halv tre och min sista möte är klart. Skönt, ska möta upp min vän strax för en fredagssväng på stan. Jag har idag gått igenom alla mina projekt och intäkter under resten av det här året och jag är stolt över att jag har lyckas dubbla min omsättning samtidigt jobbat hälften så mycket. Det känns väldigt skönt med en lugnare höst, laddar batterierna tills efter nyår då en massa saker drar igång. Nu jobbar jag med bloggen, Spotllife, föreläsningar och skriver klart på tredje boken. Nästa år blir det ännu mer föreläsningar och så start av Economista Education .. Det ska bli kul!

Jag hade ett möte med banken förut och hade ”överlikviditet” i bolaget. Nu ska pengar investeras 🙂

.. Nästa projekt!

  1. Tycker inte Isabellas svenska är dålig. Det enda felet som jag hittade var grammatiskt. Hon skrev ”min” istället för ”mitt” i meningen ”Hur som helst, klockan är halv tre och min sista möte är klart”. Men sådana misstag gör jag med och jag kan tänka mig att de flesta människor gör det ibland när de författar en text snabbt.

    1. Ja, Isabella skriver ofta oklart och slarvigt. Hon gör nästan i varje blogginlägg grammatiska fel trots att svenska är hennes modersmål. Om det beror på att hon inte kan bättre eller på att hon skriver på iPad/iPhone och inte tar tillräckligt med tid på sig för genomläsning och felrättning är svårt att veta.
     I vissa sammanhang tolkar man det som står bokstavligt t ex i inom juridiken så det är förmodligen tur att Isabella inte blev jurist (“advokat”) som hon ville för några år sedan. Med den svenska hon skriver skulle hennes klienter inte få det lätt i domstolarna och en del inlagor säkert vara obegripliga.

     1. Om du som utger dig för att vara magister hade läst bloggen ordentligt så hade du vetat att Isabella har dyslexi.

      Men även om hon inte hade haft det så är det en så grymt låg nivå du för i dina inlägg som snarare kan liknas vid tonårsmobbning än en vuxen magister.

      Jag hoppas verkligen att du inte är magister på riktigt för du är i så fall en skam för vårt yrke!

   1. Eller så ljuger man så man tror sig själv,och med det så tror de flesta andra på allt svammel också.
    Blondinbellas liv är en saga som hon hittar på dag för dag och hoppas att någon av historierna ska bli sanna.

  1. Håller med, jag trodde ärligt att hon var omkring 45-50 år. Oj, jag blev (är) jätteförvånad. Kan det stämma verkligen? Någon som vet om det är rätt?

 1. ”Jag hade ett möte med banken förut och hade “överlikviditet” i bolaget. Nu ska pengar investeras.”
  Förmodar att det gäller Löwengrip Invest AB.
  Blir intressant att se om det blir någon ”riskkapitalinvestering” till slut. Någon sådan har vad vi fått veta inte gjorts ännu trots att det var avsikten med Löwengrip Invest. Två miljoner skulle investeras 2011 men det verkar inte ha blivit av…
  http://blondinbella.se/2010/12/01/drom-blir-verklighet/

 2. Grattis till dina framgångar. Det är dig väl förunnat. Du är otroligt duktig i ditt entreprenörskap. Spännande med ett till bolag i din ”portfölj”. Låter som om det kan gälla föreläsningar inom ekonomi för ungdomar…
  Dagens styling – SNYGG SOM BARA DEN. Less is more när det gäller avskalad klädsel i neutrala färger, och så världens snyggaste halsband till. Helt rätt, något sådant jag hade i åtanke för några dagar sedan i ett inlägg om styling och stora snygga bijouterihalsband. Det finns väldigt mycket snygga sådana nu så man kan variera sig lite. Detta på bilden är i alla fall ursnyggt och ett perfekt val.

  1. Det är inget nytt. För ett tag sedan fanns massor av onaturliga plutmunsbilder. Har blivit mycket bättre men nu dök det upp en igen 🙁 . Det är jättevanligt i unga tjejers bloggar. Tyvärr. Förstår inte plutandet öht. Särskilt inte när man, som Isabella, är så jättesöt när hon ler eller bara är ”som vanligt”.

   1. Ja, har sett ett par stycken. Hoppades på att det bara var tillfälligheter, men icke. Ser ju hemskt och onaturligt ut samt förstör en annars fin bild, för det mesta :(.

 3. Education Economista??
  Ska du föreläsa om hur man bränner så mycket pengar som möjligt på de mest onyttiga saker på kortast möjliga tid då, eller?
  Du har ju ingen ekonomisk utbildning alls. Kom ner på jorden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..