Fyra månader

Angelica och jag tog en fika på Fresco i eftermiddag, deras kladdkaka är gudomlig. Sprang förbi Bottega Veneta också för en liten present till Odd, vi firar fyra månader idag!

20120928-165704.jpg

20120928-165713.jpg

 1. joanna skriver:

  Det är fan inte dumdristigt att förlova sig efter 4 månader om det känns rätt för dem. Vad de gör är deras ensak. Tycker inte det är rätt av oss andra att lägga näsan i blöt och kommentera spydigt och negativt när det gäller deras privat liv.

 2. Samuel skriver:

  Kladdkaka och 4 månader. Bra kombo.

 3. Sandra skriver:

  firar ni varje månad tillsammans? alltså inte årsdag utan varje enskild månad ni fortfarande hållit ihop firar ni?

 4. Carina skriver:

  Jag tycker att det är dumdristigt att förlova sig efter bara fyra månader tillsammans. Man ber om någons hand – men man vet inte vem handen sitter på. Man kan nämligen omöjligen hinna lära känna någon efter så kort tid. Ni har inte ens testat att bo ihop! Tala om att köpa grisen i säcken.

  Jag ska gifta mig nästa år och det är med en man som jag har varit ihop med i elva år. Jag tycker vi har väntat för länge – men jag vet iallafall säkert att det är den här killen jag vill leva resten av mitt liv med. Jag känner till min killes dåliga sidor och han känner till mina. Vi accepterar varandras tillkortakommanden. Vi har varit igenom svåra stunder – och klarat oss igenom dem. Hur kan man lova varandra evig kärlek när man befinner sig i nyförälskelsens rus? Vänta bara tills ni möter den hårda vardagen tillsammans och kärleken sätts på prov. Då kommer ni se om det ni har är på riktigt. Varför ha så bråttom? I mina ögon är det bara falskt – och … lite töntigt.

  1. Julia skriver:

   Vet du vad jag tycker är töntigt. Att folk, som du, orkar lägga ner energi på att gnälla och vara missunnsam. Herregud låt männskorna göra vad fan de vill! Bara för att du inte upplevt den sortens kärlek som är rätt från första början betyder det inte att den inte existerar. Det finns inget sätt som är rätt för alla, inom kärlek eller något annat. Behövde du vänta 11 år för att verkligen veta att du ville gifta dig med din man så var det så, men för Bella & Odd kanske det inte är så?

   Jeez, vad hände med att bara vara GLAD för NÅGON ANNAN!?

   1. Håller med Carina, även om de känt varann i flera år så har det inte bott ihop, och testat på livet som en relation och ens hunnit vara med om svåra stunder. Inte konstigt det är så mycket skilsmässa här i Sverige när folk gifter sig till höger och vänster utan att ens ha hunnit lära känna varandra ut och in.

   1. Carina skriver:

    Hej Julia!
    Ta det lugnt. Jag gnäller inte och verkligen inte missunnsam. Det behöver man inte vara bara för att man är av en annan åsikt. Jag har all rätt i världen att tycka att Isabella – och alla andra som förlovar sig efter bara några månader- går för snabbt fram.

    Jodå, jag har upplevt kärlek som är rätt från början (annars skulle jag bytt kille för länge sedan) men det vet man ju inte efter bara 4 månader. Kärleken kan lika gärna utvecklas till något annat. Jag menar inte att man ska vänta så länge som jag har gjort (vilket i mitt fall beror på att det är så dyrt att gifta sig) – men jag tror definitivt inte att det är fel att ha lite is i magen. För när du står där, vid altaret, med din nyförälskelse … vem gifter du dig egentligen med? En drömbild?

    Ja, all lycka till Isabella. Jag tycker att hon är grym. Men, det behöver inte betyda att jag tycker att hon gör rätt i alla situationer.

   1. Karin skriver:

    Och vet du vad JAG tycker är töntigt? Att låtsas som att man behöver vara ”glad” för någon man inte ens känner… jag är glad för familj och vänner när de mår bra. Men varför i hela fridens namn måste jag gå runt och vara glad för en massa människor på nätet som jag aldrig ens har träffat??!! Det där är en grej som poppar upp så fort nån kommenterar nåt intressant i en blogg (dvs inte bara ”åååh grattis” eller ”åååh vad fin du är” osv osv): varför kan du inte bara vara glad för den här personen? För jag ser ingen som helst anledning att vara glad för någon jag inte känner. Det är befängt. Och att förlova sig efter fyra månader ÄR idiotiskt. Att vara nykär är ingen konst – men att älska någon genom svåra stunder, stunder utan romantik, sex, middagar ute… genom år efter år, villkorslöst – DET är en konst och det är det som ett äktenskap handlar om.

  1. Achmed skriver:

   Carina, du tog orden ur min mun. Så fint och bra skrivet.

 5. Josefin skriver:

  Grattis! Jag och min sambo har varit tillsammans i knappt tre år och vi säger fortfarande grattis till varandra när ännu en månad passerat och uppmärksammar det ofta på något litet sätt, som en finare middag med efterrätt hemma till exempel.

  Jag ÄLSKAR Iittalas Taika-serie och har börjat samla på den för ett tag sedan 🙂 Den är så fin.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..