Äntligen fredag

Jag har en hektisk fredag, imorse hade jag två morgonmöten inbokade (som förövrigt var väldigt kul och gick bra) Nu vid lunch så ska jag träffa en fotograf på kontoret och ta nya pressbilder sedan väntar flera möten. Ikväll ska jag och Odd på middag med Pingis och hennes vän, ser fram emot det!

Fotograf: Eero Hannukainen, från Eton event igår

 1. Jättefin bild på dig! 🙂 Och jag skiter i om du skriver ”Odd och jag” eller ”jag och Odd”, jag skriver båda saker själv på min blogg om mig och min sambo, ”jag och David” eller ”David och jag” skit samma! 😉 Min pappa heter också Odd förresten, och bor i Norge. 🙂

  1. Anna skriver:

   Visst är det så och dålig hy har du fått med Bella=(

   1. Marie skriver:

    Hellre dålig hy än att vara otrevlig…

 2. Hördu, kan inte sluta störa mig på att du alltid skriver ”jag och Odd”. Grammatikaliskt rätt och stilmässigt korrekt är att skriva ”Odd och jag”. Speciellt i andra delar av världen, tänker redan i mellaneuropa kunde det där uppfattas som väldigt oartigt och arrogant!

  1. Jag kan hålla med dig i sak. Det är mer uppfostrat att sätta sig själv i en mindre framträdande position när man skriver.
   Å andra sidan förstår jag Isabella. Hon tänker väl att det är hon och Pingis som i första hand känner varandra eftersom de jobbar ihop och att Odd är medbjuden på grund av hennes och Pingis relation, som en ”plus one” alltså.

 3. Det finns nog ingenting jag saknar med mitt Stockholm än… fredagar! Underbart härlig känsla i stan, kan inte riktigt förklara det. Här i Schweiz är det helt enkelt inte detsamma… Men men, man tager vad man haver! 😉

  Kram och trevlig helg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..