Vardagslyx

Imorse så skickade snälla Glossybox hem månadens nya box till mig, Jag hade, stunden innan varit ute med Christian och kände att vädret inte direkt piggade upp mig med allt grått runt omkring och halvregn.. Men det gjorde boxen! En handkräm från Cowshed, ett läppbalsam som direkt fick följa med i väskan från Figs & Rouge, en scrub från Anatomicals, en ögonkräm från Balance ME (ska testa ikväll!) och små flaskor schampoo och balsam från Purology, toppen vid nästa resa.

20120927-121419.jpg

20120927-121425.jpg

20120927-121430.jpg

Den smälte på läpparna direkt .. En favorit! 

 1. Wow. This is a much better Glossybox package than the ones we get in the UK. Glossybox UK – take note from the Swedish version!!

 2. Therese skriver:

  Min box kom för två dar sen så att bloggare skulle få fördelen att få dem tidigare stämmer inte!
  Man får väl själv se till att inte läsa om det, det kan ju inte BB ansvara för.
  En del av er verkar tycka så synd om er själva.

  BB är en stark person. Hon vill ha läsare och debatt i kommentarsfältet.
  Tycker det är mycket roligt stt det lilla ordet Snälla hon lade till för att provocera och få igång läsare faktiskt gjorde det! 🙂

 3. Linnea skriver:

  Kul. Skulle få min första glossybox någonsin och nu vet jag allt som är i den. Det är ju inte kul för oss som faktiskt måste BETALA för den.

  1. Therese skriver:

   Men kära du! Det var en bild på en oöppnad box överst du kunde ju ha låtit bli att scrolla!
   Jäkla gnälliga människa!
   Jag fick min för två dar sen och Inte med samma innehåll så sluts sura. Du kan inte vara så gammal, kanske ska läsa Kamratposten i stället?

 4. Hanna skriver:

  Läpbalsamet är mycket fint och luktar gott men man (jag) blir bara fnasigare om läpparna av det. Så det behöver ni som är ledsna över att överraskningen nöja er med att ni redan vet. Och så kanske jag motverkar lite av smygreklamen. Som jag tycker är hysterisk i denna bloggen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..