ANNONS

Inatt var vi ovänner

/

Jag älskar min lilla Christian men inatt gjorde han mig tokig, jag gick ut med honom vid tio som brukar vara den sista gången. Jag sommar elva men vaknar redan klockan ett av att han står och krafsar vid sängen. Jag tänker att han är kissnödig igen och klär på mig mitt i natten och går ut, kommer inget. Kommer upp i lägenheten, ser till att vatten finns framme och drar hundkorgen närmare vår säng så att han ser mig. Somnar till men vaknar av att han piper vid sängen igen! Säger åt han att gå och lägga sig vilket han gör, hör en snarkning men så vaknar han igen och proceduren upprepas ända till sex på morgonen då vi gick ut igen. Har inte sovit något alls inatt. Han har aldrig inte kunnat sova förut! Något tips eller tanke?

20120927-071535.jpg

Christian 5 månader

110
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00