ANNONS

Full fart torsdag!

/

Idag väntar en oerhört rolig torsdag. På förmiddagen jobbar jag hemma och vid lunch så ska jag träffa ett coolt företag inom matbranchen som finns i flera länder och prata lite ideér! Företaget såg min föreläsning i Göteborg och ville ses efteråt, sådant är roligt. Efter det så ska jag till tidningen Elle:s redaktion där Hermine är chefredaktör, jag hon och Pingis har sedan ett möte om en sak vi jobbar med. Det som jag berättade tidigare om. Vid fem ska jag på ett event för Eton och efter det ska jag på en middag hos Swedbank om Arbetslösheten, deras VD kommer vara på plats och bland annat utbildningsutskottet. Det känns häftigt att vara inbjuden, men ungdomsarbetslöshet har varit en fråga som jag länge har varit intresserad av och tidigare aktiv inom.

Jag. Hermine och Pingis när vi var i Tylösand och jobbade i somras .. Här på en AW!

25
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00