Sturekatten

Efter några möten idag mötte jag upp mina underbara tjejer på Sturekatten för en fika, det var så länge sedan jag verkligen fikade! Vi pratade en hel del relationer (as usual), kläder och annat tjejsnack. Nu ska jag iväg på ett möte till och sedan en AW med en killkompis.

20120926-153938.jpg

Christian, 5 månader

 1. Isabellas uttalande ang anmälan mot henne:
  http://www.dagensmedia.se/nyheter/dig/article3547109.ece
  ”Folk vill jävlas”. Jaha, så kan man ju avfärda människor också. Här visar Isabella sin ”von oben-sida” som en del vittnat om.
  Ska det vara så svårt att skriva i ett inlägg att det är betald reklam? Läsarna bör faktiskt få veta när en bloggare uttrycker en personlig, ärlig åsikt eller bara puffar för en vara eller tjänst mot betalning eller gratisprodukter!
  Skriver en bloggare ”jag älskar äpplen” kan man förmoda att det är ärligt och utan ersättning, men står det ”jag älskar Dermalogica” kan man misstänka att det är pengar inblandade (även om man naturligtvis kan gilla något man får betalt för att gilla).
  Och ”jag älskar Adecco” beror förmodligen på att Isabella blandar ihop Adecco och Odd!

 2. Eleni skriver:

  Hej!

  Du har en stor blogg så behöver din hjälp. Du verkar vara den som bryr dig om andra människor.
  Jag skickade ett mail till dig för några månader sedan eller rättare sagt till Egoboost men fick aldrig något svar. Så försöker här istället. Jag kanske lyckas hjälpa någon tjej som läser din blogg och även detta jag skriver nu.

  Detta är något som extremt viktigt att vi sprider för att andra tjejer ska slippa sitta som mig.
  24 år gammal med smärtor som en kärring.
  Tabletter som en narkoman och en sjukdom som försöker käka upp en inifrån.

  Detta är viktigt!!!
  Snälla läs och är det så att du inte bryr dig då behöver du inte göra något. Men gör du det så sprid gärna denna texten. Det är för att vi ska hjälpa oss och sprida något som är så viktigt!

  Gå in på min blogg och läs, jag har en sjukdom som heter Endometrios. Det är en sjukdom som bara drabbar tjejer/kvinnor.
  Det börjar med att vi har mycket mensvärk, sen går dessa smärtor över till när vi har ägglossning och i värsta fall lider man av kronisk värk.

  Tjejer behandlas ofta illa utav sjukvården för att ingen lyssnar på oss.
  När man säger att man har mensvärk får man bara höra:
  – Ta en tablett.
  Oftast lider vi i onödan då det finns hjälp att få men många gånger är det försent.
  Tillslut kan det vara så att värken blir kronisk och man kan inte få barn 🙁

  Jag försöker blogga om detta för att fler tjejer ska få hjälp.
  Jag önskar att det fanns någon som mig när jag var ung och hade mensvärk 🙁
  Sprid detta om du kan. Eller om det finns någon du känner som har mycket mensvärk, be henne kontakta mig på min blogg eller via min facebook sida.

  Min blogg heter minendo.blogspot.com och på facebook är det bara att söka på Minendo så kommer du dit direkt.

  Vi tjejer måste hålla ihop! Kom igen nu. Tillsammans är vi starka!

 3. Anna skriver:

  Hur går det med körkortet? Det var längesen som man hörde något om det 🙂
  Kram!

 4. Micaela skriver:

  På sistone (ganska länge) har du nästan varje dag skrivit hur du SPRINGER/RUSAR runt på möten, hur många möten har du varje dag egentligen? Och med vem/vilka? Ibland skriver du ut att du har ett möte med tex spotlife men oftast skriver du inte med vem och det betyder att dessa möten egentligen inte existerar eller?? Jag menar att det låter ju rätt bra att ”stressa mellan möten” men hur troligt är det att du faktiskt gör det ?

  1. Ludde skriver:

   Isabella ränner väl runt och fixar dealar för sig själv och Spotlife, hämtar varor som hon får av leverantörer och annonsörer, utkvitterar manikyr och frisyr som betalning för annonser och textreklam osv.
   Det är förmodligen det hon menar med möten – jag har i alla fall inte hört att hon träffar folk på Rosenbad eller i bankernas direktionsvåningar.
   Fast hon var tydligen med Pingis hos Finansinspektionen för ett tag sedan. Undrar om hon fick med sig åtminstone några pennor och anteckningsblock därifrån.

 5. Åh vad mysigt! Jag är inne i en riktigt hektisk period nu men när den är över ska jag unna mig lite fikamys och sånt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..