Onsdag morgon

Jag såg imorse att jag har en rolig investmest-kurs i Zürich i oktober, fick tacka nej till den vilket kändes trist på grund av tidsbrist. Jag har väl kommit fram till att jag kommer ha svårt att hinna mer mycket med på Lorange Institute of Business just nu. Det har varit två roliga år med en hel del flängde och härliga klasskamrater från hela Europa (och Saudiarabien och Brasilien). Det är nog nätverkandet jag har haft mest nytta av. Jag har ett år kvar till en MBA-examen men det känns inte så viktigt. Jag får se om plugget känns mer aktuellt i framtiden! Hur som helst så var det ballt att bli handplockad.

.. Nu ska jag iväg på en tidig lunch med min företagsbank och prata business.

En gammal bild på mig, började på skolan när jag var 19 år.

 1. Sara E skriver:

  Men vad är det du sysslar med som tar sådan tid nu? Tidningen har du ju slutat på. Vad jobbar du med egentligen? Ska du ägna 100 % åt bröllopsplanering nu då? Suck, Bella. Jag har alltid gillat dig men helt seriöst, du kan ju inte slutföra NÅGOT.

 2. lisa skriver:

  Jag ar EXAKT likadan… borjar och slutar nar jag trottnat.. inte latt!

  /lisa i Barcelona

 3. Hege skriver:

  Hei Isabella:)
  Lurte på om hvilke bøker du anbefaler å lese når det kommer til entrepenørskap/gründervirksomhet?? Har du noen personlige erfaringer og tips som du vil dele? Jeg har alltid hatt en drøm om å starte noe eget, og har så lyst å følge den drømmen! Er jo også veldig inspirerende og ikke minst motiverende å titte innom bloggen din – du gir meg litt ekstra energi og pågangsmot!
  Hadde satt veldig pris på svar!

 4. K skriver:

  Du Får ju absolut göra som du vill, men skulle det inte vara skönt att faktiskt får göra klart något hela vägen? Du har ju redan gjort en stor det så varför inte göra allt? Bara en tanke…

 5. Sofia skriver:

  Ett år kvar till examen och det känns inte så viktigt. Vad är viktigt för dig? Inte att slutföra iallafall. Ett år, suck!!! Du har så j-a bråttom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..