ANNONS

Onsdag morgon

/

Jag såg imorse att jag har en rolig investmest-kurs i Zürich i oktober, fick tacka nej till den vilket kändes trist på grund av tidsbrist. Jag har väl kommit fram till att jag kommer ha svårt att hinna mer mycket med på Lorange Institute of Business just nu. Det har varit två roliga år med en hel del flängde och härliga klasskamrater från hela Europa (och Saudiarabien och Brasilien). Det är nog nätverkandet jag har haft mest nytta av. Jag har ett år kvar till en MBA-examen men det känns inte så viktigt. Jag får se om plugget känns mer aktuellt i framtiden! Hur som helst så var det ballt att bli handplockad.

.. Nu ska jag iväg på en tidig lunch med min företagsbank och prata business.

En gammal bild på mig, började på skolan när jag var 19 år.

101
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00