PW

Jag invigde mina nya träningskläder idag från Rönisch. Det är ett par tights som är fodrade vilket är toppen nu när det blir kallt ute. Jag är ute och går minst en timma varje dag med Christian så det behövs bra kläder. Senare i vinter kommer jag att använda täckbyxor ute (!) det har jag aldrig haft i stan .. Inte sedan jag var barn i alla fall, blir så med hund-livet. Men jag gillar det! Christian älskar att gå, jag är mer trött än vad han blir. Nu ska jag hoppa in i duschen .. Odd och jag ska testa ett nytt matställe!

20120925-161134.jpg

20120925-161139.jpg

 1. Susanna skriver:

  Hej! Vart är byxorna köpta? Har inga bra och fodrade låter ju jättebra nu när höstrusket börjar komma 🙂 Tacksam för svar 🙂

 2. Tommy skriver:

  Alltså er hund! Sååå söt! 🙂

 3. eve skriver:

  tycker att du borde ta de lite lugnt med valpis! en timmas promenad varje dag är på tok för mycket för en sådan ung hund!! läs en valpbok så får du se!
  skriver inte detta för att vara negativ utan doe är ju bara för christians bästa 🙂

 4. Fin bild på Christian! Han ser ut att bli glad av promenader 🙂

 5. Efter att ha jobbat 6 år på intersport vill jag bara tipsa om den bästa ”täck/överdragsbyxan”. Den kommer från domsom och är en svart comfortbyxa med dragkedjor längs båda benen. Kanske inte det snyggaste man skådat men den är extremt följsam och skön att ha på sig. Lätt att dra över eller packa med om så behövs. Finns även i en kjolvariant. Ligger runt 400kr vilket är en enormt bra prisbild! Tycker i allafall du ska ge den en ärlig chans : )

  Mvh Sara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..