ANNONS

Hemligt projekt

/

Idag har jag kutat runt på möten och hunnit med några ärenden. Jag och Pingis skickade in handlingar idag för att starta ett nytt AB tillsammans .. (mitt sjunde bolag jag startar). Att skriva boken är inte direkt det enda vi gör men det vi ska lansera kommer inte förrens hösten 2013, därför ligger jag lite lågt med det. Men det är väldigt roligt så gissa om jag längtar efter att berätta! Ett år kvar.. Förresten en av Spotlifes stora och fantastiska sammarbetespartner, OnePiece har en stor garagefest på lördag .. Det finns några platser kvar om du är över 20 år, vill ni komma och säga hej till mig och kolla på nya kollektionen så OSA här http://old.onepiece.com/osa/

Kappa från Massimo Dutti, klänning ZARA, boots Topshop, väska Chanel, Ipad fodral från Mulberry

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00