Hemligt projekt

Idag har jag kutat runt på möten och hunnit med några ärenden. Jag och Pingis skickade in handlingar idag för att starta ett nytt AB tillsammans .. (mitt sjunde bolag jag startar). Att skriva boken är inte direkt det enda vi gör men det vi ska lansera kommer inte förrens hösten 2013, därför ligger jag lite lågt med det. Men det är väldigt roligt så gissa om jag längtar efter att berätta! Ett år kvar.. Förresten en av Spotlifes stora och fantastiska sammarbetespartner, OnePiece har en stor garagefest på lördag .. Det finns några platser kvar om du är över 20 år, vill ni komma och säga hej till mig och kolla på nya kollektionen så OSA här http://old.onepiece.com/osa/

Kappa från Massimo Dutti, klänning ZARA, boots Topshop, väska Chanel, Ipad fodral från Mulberry

 1. Låter spännande.. Väntar med spänning för att se vad det är.. Men tror kanske att det kan handla om föreläsningar tex?

 2. Love skriver:

  Åh Kul! Tänkte bara fråga hur du ser på Pingis Hadenius Plagiat affär? Tycker du att det påverkar trovärdigheten i det företaget som ni tillsammans startar?

 3. em skriver:

  jag tycker att du är så fin isabella! du struntar i alla äckliga ideal som finns överallt och går din egen väg, de är starkt! jag ser upp till dig 🙂

 4. Starta bolag, enskilt, HB eller AB kan vem som helst göra. Hur många som helst också. Men sen ska ju bolagen drivas, framåt och gå med vinst osv …
  Alla dina 7 bolag lever och mår bra?

 5. Linn skriver:

  Senast du hade ett hemligt projekt på gång visade det sig vara Bellashop, som du sedan gick ur lika fort som du startade det … Är det konstigt att man inte har så höga förhoppningar längre om alla projekt du påbörjar?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..