Jag älskar verkligen min kappa från Massimo Dutti .. Man kan vända den så att den marinblå på ena sina och grå på andra. Smart när man är hundägare och blir smutsig jämt! Nu ska jag till Grand Hotell!

Klänning Tiger, strumpbyxor H&M, Boots från Topshop

 1. Mia S skriver:

  Ang. mitt tidigare inlägg. Skall man ha halsband med tjocka fejkpärlor skall det vara riktigt tjocka pärlor, viktigt att halsbandet är kort, sitter precis runt halsen, skall ej hänga ner som ett ”tantpärlhalsband”. Såg just en bild på kvinnan Lugnet på Expressen on line, tjockt halsband men hänger ner en bit, ej snyggt, skall vara kort för att se ok ut. Samt inget melerat utan enfärgat, stål, svart, beige, bronze. Med eller utan ett krafigt hängt på.

 2. Mia S skriver:

  Det strålar om dig, du är snyggare än någonsin. Stylingen enkel och stilren. Med den klänningen skulle jag vilja se ett kortare halssmycke, kanske något i snygg bijouteri med kraftig kedja med något enda rätt stort hänge/medaljong i. Plus kanske även 1 el. 2 långa tjocka kedjor i silver eller guldfärg (bijouteri). Nu för tiden finns det ju väldigt snygga designade bijouterihalsband i god kvalitet som säljs i boutiquer etc. Ev ingen kort kedja alls med hänge utan enbart 1 lång kraftig kedja med stort hänge i typ medaljong eller så, plus kanske ytterligare 1 lång kraftig kedja utan hänge. Till avskaladade kläder och nu när det börjar bli kallare är det snygg med någon lång scarf som antingen bara hänger ned utan att vara virad runt halsen eller så en gång virad runt halsen och så hänga ner. Till vit skjorta är det snygg med en liten scarf man knyter runt halsen. Även snyggt till vit skjorta med en halsduk man knyter runt halsen och så stoppar snibbarna innanför skjortan så som män brukar knyta en halsduk runt halsen som de stoppar innanför skjortans öppning. Men var har ditt ”vanliga” halssmycke tagit vägen, tycker mig inte ha sett det på fotona på några dagar? Glöm pärlhalsband, ser lätt tantigt ut. Det enda som ev. kan vara ok till en slät klänning är tjocka fejkade pärlor i ett riktigt kort halsband (ej vita), svarta, beige, brons el. så. Kanske tjocka fekjpärlor med något stort hänge på. Vore även snyggt tror jag till den svarta klänningen du har. Kort fuskpälsväst snyggt både utanpå klänning och skjorta nu när det börjar bli kallare. Eller en kort kofta i t.ex. beige el. svart, också det jättesnyggt. Härligt se dig i klassisk look, det klär dig jättebra och framhäver ditt egna vackra utseende.

 3. Du är verkligen vacker Bella, just nu mer än någonsin. Du strålar!

  Älskar bilden på ”Isabellas hemligheter” också, så snygg är du att jag bara log häromdagen på bokhandeln.

  Kraaaaaaaaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..