Nytt kontor

Nu är jag på plats på det nya kontoret! Och det ligger så centralt det kan bli, korsning Biblioteksgatan/Jakobsbergsgatan. Spotlife har ett kontor på Kungsgatan men det är lite för litet för oss så jag hyr in mig hos en vän så länge. Kontoret är verkligen vackert och jag trivs superbra. Under hösten kommer jag jobba en del hemma men det känns skönt att ha en central plats  några dagar i veckan för möten och en inspirerande plats att sitta på när jag skriver på boken.

Det känns både trist och skönt att inte längre ha personalansvar. På Egoboost Magazine var vi tillslut tolv personer. Idag har jag min assisent och Spotlife drivs av oss fyra ägare och frilans. Nu kan jag gå ner lite i arbetstid och lägga fokus på Spotlife, böcker och föreläsningar.

20120914-114840.jpg

  1. Elin skriver:

    Haha – i två sekunder läste jag personSLAVAR istället för personalANSVAR och ba: vad faaaan?!

  2. Jenny skriver:

    Jag ville bara säga att jag alldeles nyss såg föreläsningen du gjort i veckan! Helt otroligt inspirerande och jag fick en alldeles ny uppfattning om hurudan du är som person. 🙂 Jag kan ärligt erkänna att jag tidigare trodde att du varit en sådan tjej som fått allt serverat på ett fat och inte jobbat för det själv. Att du alltid haft massor med pengar osv. Sedan jag började läsa din blogg regelbundet för ett halvår sedan ungefär, har jag ändrat uppfattning och nu när jag såg föreläsningen du hade gjort märkte jag hur fel jag egentligen haft.

    Du är en otrolig förebild! Föreläsningen fick mig att inse att jag KAN göra näst intill vad som helst bara jag VILL. Dessutom var du väldigt bra på att stå där på scen och föreläsa. Det du sa var verkligen intressant, det tilltalade mig, och det är inte ofta som jag, som sjutton-åring frivilligt tittar på en 40-minuter lång föreläsning. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..