ANNONS
/

Life & thoughts

,

Nu är jag på plats på det nya kontoret! Och det ligger så centralt det kan bli, korsning Biblioteksgatan/Jakobsbergsgatan. Spotlife har ett kontor på Kungsgatan men det är lite för litet för oss så jag hyr in mig hos en vän så länge. Kontoret är verkligen vackert och jag trivs superbra. Under hösten kommer jag jobba en del hemma men det känns skönt att ha en central plats  några dagar i veckan för möten och en inspirerande plats att sitta på när jag skriver på boken.

Det känns både trist och skönt att inte längre ha personalansvar. På Egoboost Magazine var vi tillslut tolv personer. Idag har jag min assisent och Spotlife drivs av oss fyra ägare och frilans. Nu kan jag gå ner lite i arbetstid och lägga fokus på Spotlife, böcker och föreläsningar.

20120914-114840.jpg

31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00