Sök nytt jobb!

Om du är en person som är på hugget och får din vilja igenom ofta har jag en kul grej att berätta just nu! Adecco, världens största bemanningsföretag, letar just nu efter 10 nya säljare som även får en utbildning inom Adecco på 18 månader. Det betyder alltså att du inte behöver ha jobbat som försäljare under en längre tid men känner att det här yrket verkligen skulle passa dig!

En annan rolig sak är att Odd kommer att vara team leader för den här gruppen. Odd är en riktigt bra ledare och jag tror verkligen att det här är ett riktigt drömjobb, klicka på bilden för att läsa mer.

Om du känner att det passar dig, sök! Du har alla chanser i världen!

20120910-091125.jpg

 1. Liss skriver:

  Jag tycker att det är häftigt att företag änligen börjar inse vikten av att synas på rätt ställen.

  Jag ser precis som någon innan skrivit, har sökt tjänsten för att det verkar såå coolt. Säljtipsen är ju heller inte Adeccos utan om man läser ordentligt ser man att det är andra säljare som tipsar, inte Adecco.

  Jag ser gärna fler jobb här och på sidan, om det nu inte går hela vägen för mig denna gång, fast jag hoppas!

  1. Yaca skriver:

   Det är riktigt sorgligt!

 2. Adecco har valt att annonsera på den här sidan utifrån en målgruppsanalys där vi främst tagit hänsyn till vilka medier som matchar den profil av kandidater vi gärna skulle se ansöker till Adecco sales graduate program. Vi eftersöker kvaliteter som målfokus, framåtanda, ödmjukhet och social kompetens.  Det är kvaliteter som vi tycker att Isabella visat prov på under sin karriär och som vi är säkra på även finns hos många av er som läser hennes blogg. Vi diskriminerar aldrig ålder eller kön utan gör urval efter kompetens.  Då detta är ett program som framförallt vänder sig till personer som är i början av sin säljkarriär kan det lika gärna innebära att man byter yrkesinriktning så om du är 25 eller 40 år spelar ingen roll. 
   Vad gäller kommentarerna kring vår företagskultur kan ju enbart våra anställda uttala sig i frågan och lönemodellen i Adecco Sales Graduate Program kommer att vara marknadsanpassad och mycket konkurrenskraftig.

  1. Haha, skulle Isabella visa prov på målfokus och ödmjukhet?!
   Hon har ju ALDRIG rott något i mål! Och ödmjuk… tillåt mig gapskratta. Jag tror inte att hon ens vet vad det ordet betyder.

   Och alla vet att Addeco och liknande ställen har minst sagt tvivelaktiga lönesystem, men ni kommer undan med det eftersom människor är i så DESPERAT behov av jobb i dagens läge. Fula metoder.

 3. Lewaner skriver:

  ojj finns många bittra människor märker jag, tråkigt!! för det första förstår jag inte ens att ni orkar lägga ner energi på att vara negativ eller att ni ödslar ännu mer av eran tid och energi på att skriva dryga kommentarer!
  Finns något som kallas konstruktiv kritik gott folk, satsa på det det i framtiden istället. Det är då ni kommer att kunna påverka!
  Sen så tycker jag att det är världens chans för den som känner sig intresserad av detta, få betalt under utbildning, inte så ofta den möjligheten finns!
  Jag är en av dom som sökt denna tjänst, och kommer att se det som en språngbräda ut i arbetslivet!

  1. Jo skriver:

   Min kritik var konstruktiv. Säljtips 5 och 3 är inte lämpliga för ett företag som vill verka seriöst och värna om sin personal. Adecco tog dessutom till sig av min kritik eftersom säljtips 5 nu är borta från deras hemsida… Vad säger det dig?

   Jag är inte bitter, jag jobbar redan som säljare och jag kan mer om branschen än de flesta av BB:s läsare. Därför ville jag påpeka bristerna i Adeccos annons och deras så kallade ”graduate sales academy”.

   Om du vill ha lite mer konstruktiv kritik så kommer det här: du borde läsa på mer om ett jobb du söker. Precis som företag söker de bästa till sina tjänster borde du som arbetstagare söka de bästa företaget för dig. Se på dem med kritiska ögon, vad kräver de av dig? Kommer de betala dig för övertid? Kommer du jobba på ackord eller provision eller får du fast månadslön? Kommer de kräva att du jobbar övertid för att klara ditt jobb? Kommer de förvänta sig att du svara i telefon och på mail under helger och sememster? Kan du stänga av jobbtelefonen på julafton? Eller måste du ta kundsamtal även då?

   Se där alla BB:s läsare, gratis råd från en erfaren kvinna som inte förväntar sig att ni ska köpa boken för att ta del av lite vanligt sunt förnuft.

   1. för det första så är det väl fler än du som har kommenterat?
    Och om du inte känner dig träffad av det jag skrev varför försvarar du dig som om att det är dig jag ”hoppat” på!?
    Av någon anledning känner du dig träffad och känner att du behöver försvara ditt resonemang.
    Och sen så har jag läst all information som jag tycker känns relevant, och sen om jag mot förmodan skulle bli utvald så har jag ju alltid valfriheten att tacka nej om jag inte tycker att det känns bra 🙂

 4. Madde skriver:

  Bb har då aldrig varit särskilt noga med det där om arbetstid eller löner till någon annan än sig själv. Se bara hennes så kallade ”konsulter” på Egoboost, unga duktiga tjejer som slet skiten ur sig och gjorde ett jättebra jobb. De fick ”lön” lite då och då som det passade Bb och resten av banditgänget i tidningsledningen. Man får vara glad för lite tårta då och då tycks vara Bb:s chefsfilosofi. Kännd det 1800-tal eller…

 5. Ojdå skriver:

  Vart tog säljtips 5 och 7 vägen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..