Vi är förlovade!

.. Odd friade till mig igår! 

Herregud vad mycket känslor som bubblar inom mig nu. Odd gick nyss till jobbet och jag känner att jag ville berätta för er. Igår när jag kom hem från mitt möte så sa Odd att han hade bokat bord på Himlen Därtill. Jag hade aldrig varit där innan men hört att man har utsikt över hela stan. Vi går ut och äter rätt ofta som ni vet och testa nya restauranger gör vi jämt därför anade jag inte riktigt något. Hur som helst så gick vi ut med Christian en timma och lekte i en park, Odd var lite tyst men jag tänkte väl att han var trött efter jobbet. Väl hemma så hoppade jag in i duschen och när jag stod med handduken i sovrummet så ställde han sig plötsligt på knä och skulle kramas. Jag fattade ingenting men tänke väl ”vad mysigt att kramas” .. Det jag inte förstod var att det var ett försök på knä.. : -)

Hur som helst .. Väl inne på restaurangen så förstod jag fortfarande ingenting men vi åt verkligen otroligt god mat och allt var perfekt. Det enda som kändes lite märkligt var väl att jag tyckte att personalen kollade med ett litet leende mot mig men å andra sidan händer det ofta jag blir igenkänd.

Men så händer det .. Det som varenda tjej över hela jordklotet önskar sig. Min fina prins som jag älskar så att det gör ont, säger att han vill leva hela sitt liv med mig, frågar om jag vill bli mamma tills hans barn och så går han ner på knä och frågar ”Vill du gifta dig med mig?”. Jag önskar att jag minns hur jag svarade men någonstans bubblade det ur mig ett ”ja” och en massa glädjetårar .. (gissa vem som börjar gråta nu igen när jag berättar det här för er..). Sedan kom det in champagne och vi båda satt nog i chock ett tag. Jag kan på riktigt säga att det var den bästa kvällen i hela mitt liv.

Jag känner mig nästan alltid lycklig men den nya nivån av lycka som kom igår är helt otrolig. Nu vet jag vad sväva på moln faktiskt innebär. Jag är förlovad med världens finaste Odd!

20120905-091229.jpg

 1. Hej Isabella, jag kan ärligt säga att jag inte är en av dina trogna följare och jag har nog aldrig kommenterat något förut. Trots detta så är jag allt inne och kikar ibland för att jag verkligen beundrar det du i så ung ålder har skapat och för att i mellan åt få lite outfit tips.

  Hur som helst så läste jag nu ditt förlovnings inlägg och jag blev så sjukt berörd. Jag kunde faktiskt se hela händelsen framför mig och fick tårar i ögonen. Nu blev detta väldigt mycket längre än vad det var tänkt. Det jag egentligen ville säga va: du förtjänar denna lyckan och grattis!

  MVH:
  Jennifer från Göteborg

 2. Hej Isabella,

  Grattis till förlovningen! Om du inte redan vet om det vill jag berätta om bröllopsmässan på Grand Hotel som är den 25-27 januari. Utöver all inspiration kan man även få gratis bröllopsrådgivning med tips och råd inför bröllopet! Glöm inte att komma förbi!

  Lycka till med allt 😉

 3. t skriver:

  bara ler när jag läser, så jäkla fint. stort grattis till er

 4. Lina skriver:

  Grattis! Vad roligt för er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..