Genusfotografen?

Jag gjorde nyss en intervju som blev superbra men dessvärre blev jag så himla irriterad på fotografen. Under intervjun så pratar jag kring min karriär och må bra, när vi sedan ska fota så frågar fotografen om jag inte kan ta fram en fickspegel och läppglans att hålla i på bilden.

– Varför det? frågar jag
– Ja men för att få bilden att se lite tjejig ut, ni pratade väl om skönhet?
– Nej jag pratade om min karriär och jag tycker att det är märkligt att jag ska hålla i ett läppglans bara för att få bilden tjejig, vad har det med min karriär att göra??
– Gud vad du är krånglig nu, svarade han.

Blev så sjukt irriterad på fotografen. Det blev i alla fall ingen läppglans/ta-mig-i håret-bild.

20120831-142800.jpg

 1. bella skriver:

  bra gjort!!!!

 2. Johan skriver:

  Blondinbella är en kappvändare. När det passar hennes syfte så gör hon en stor grej av det. Hon har ju för guds skull gjort en karriär på att hacka på andra människor. Här kan ni tex läsa om hur hon ser på män. Heterosexuella och homosexuella. Stereotyping någon?

  http://blondinbella.se/2007/11/22/mer-gay-at-folket/

 3. Anna skriver:

  Vilken innovativ fotograf!

 4. julia skriver:

  fan vad bra att du stod på dig, Bella!!!!!

 5. Jag tycker att fotografen gjort fel. Inte nödvändigtvis för att han föreslog läppglans om han trodde att ni pratade om skönhet, det är ju passande i det sammanhanget.

  Det han gjort fel är ju att han inte satt sig in i vad intervjun handlat om, han är ju anlitad för att ta passande foton till reportaget, då borde han ha något hum om vad det gäller. Hans personliga kunskaper eller intryck av Bella borde inte ha med saken att göra, proffessionellt var det klantigt av honom att inte ta reda på sammanhanget.

  Hans reaktion när Bella sade emot borde ha varit ”Oj, då har jag missförstått vad ni pratade om, fel av mig!”. Inte lämpa över på henne att HON är den som är krånglig när det är han som inte har koll på sina arbetsuppgifter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..