Några svar

Pluggar du fortfarande i Schweiz eller är du färdig med studierna?
Jag kommer åka iväg på en kurs i oktober (två dagar bara) men jag har inte målet att ta en examen. Det är roligt att plugga men just nu är jag verkligen upptagen med allt jobb samt lilla vovven.

Vad hände med hermione eller vad hon heter, chefredaktören för svenska elle, skulle inte hon va med å skriva boken?
Hermine är inte med och skriver boken men hon medverkar i den. Vi tre har föreläst ihop, senast på Globen när Avanza hade en dag där om privatekonomi och fonder.

Hej Isabella, vilken klädstorlek har du? Jag tycker att din kropp är jätte fin och skulle själv vilja ha din “kropp”. Jag är själv lite överviktig och skulle behöva gå ner någon klädstorlek och vill inte överdriva och bli pinnsmal som så många andra. Du är verkligen jätte vacker!Mvh Martina
Jag har storlek 38 i det mesta! Eller M.

“Jag har dragit in på taxiresor, middagar ute och shopping. Jag handlar mycket mer mat i matbutiken och har halverat min shoppingbudget, resten går till fonder. Spara först spendera sen.”
Åhfan  Du verkar käka ute varje dag!
Bara för att jag drar in på att äta ute betyder inte det att jag inte gör det längre. Jag äter färre dagar ute i veckan än vad jag gjorde tidigare. Min matbudget har sänkts.

När kommer din nya bok finnas att köpa?
Den kommer i butik i augusti 2013!

Om det inte vore för din pappa hade du på sin höjd jobbat på Mc Donalds idag, du har liksom inte ens klarat av gymnasiet…Du har massor med konkurser bakom dig, klarar inte av att ta körkort, klarar inte av högre utbildningar, löper aldrig linan ut på nånting osv. Förstår inte vad vi ska vara imponerade av?
Jag valde att inte gå klart gymnasiet för att jag då startade mitt tredje företag, hade två anställda och fakturerade över 100 000 kr varje månad. Det var svårt att motivera sig i skolbänken. Allt jag har behövt kunna har jag lärt mig genom att jobba med det, så jag känner inte att jag saknar sista året av gymnasiekunskapen. Jag har ingen konkurs bakom mig. Det är skillnad på att gå i konkurs än att välja att sälja bolaget vidare. Vilket jag har gjort. Jag har avslutat en del projekt eftersom jag själv valt det, hade jag varit en person styrd av prestige hade jag stoppat huvudet i sanden för länge sedan. Jag gör allt för min egen skull. Körkortet har varit tufft men jag ska fortsätta att övningsköra i höst. Någon högre utbildning är jag inte i behov av, jag har gott om pengar och jag ett roligt liv. Hoppas du fick svar!

 1. Storlek 38 my ass… Jag har strl 38/40 beroende på vad det är för kläder, och jag är mycket mindre än dig…

 2. Tycker att det är konstigt att Bella får så mycket skit för att vara ”en dålig förebild”. Tillskickad från andra bloggare tex kenza och kissie festar hon inte varje helg, röker inte, uppmuntrar inte till självsvält eller skönhetsoperationer. Men det är klart, att inte ha en akademisk utbildning är såklart värre än att ägna sig åt något av ovanstående..

 3. Sarah skriver:

  Förstår att du inte gick klart gymnasiet när du redan hade ett jobb och så. Det jag faktiskt blir irriterad över är att du, trots att du inte klarade gymnasiet, hade på dig den vita mössan och firade som om du hade gjort det. För mig känns det respektlöst mot dem som faktiskt klarat sina tre år i gymnasiet. Finns faktiskt en del som nu låter bli att delta i studentfirandet för att det inte betyder samma sak längre. Innan var man tvungen att ha klarat sin utbildning för att få springa ut från skolan tillsammans med sin klass och fira, men nu när det räcker med att man bara varit inskriven på en gymnasieskola i 3 år så känner en del att det tappat sin mening. Detta är inte ett påhopp utan jag hade gärna fått ett svar om hur du tycker om saken!

  1. lisa skriver:

   livet går ju ut på att ha roligt 🙂 spruta öl på varandra på ett lastbilsflak kan ju vara kul…

   Jag skulle faktiskt också vilja veta hur Bella tänkte där, firade studenten men var ingen student…

   Var det inte då hon fick en klocka i present för avklarad skolgång, men jag minns kanske fel?

 4. Matilda skriver:

  Vilken idiot fråga längst ner. Körkort är ju förövrigt olika lätt för alla, har ingenting med nånting att göra. Har själv kämpat nu i snart ett år, det kräver nästan all tid man har vilket är omöjligt när man också har andra saker man måste engagera sig i.

 5. Eva skriver:

  Ville bara säga att jag tycker du är fantastisk! Din blogg är helt underbar, och jag beundrar hur stark du är! Och gå för sjutton inte ner i vikt!!! Finns mer än tillräckligt med anorektiska wannabees där ute! Du är så finsomdu är!

  Jag förstår inte hur du orkar med alla elaka människor? Kritik mot allt du gör! Du är verkligen en förebild som orkar ta det! Och hur du, helt lugnt och sansat svarar på den sista (otrevliga) frågan, och sätter frågeställaren på plats är klart värt en eloge!

  Folk är bara avundsjuka, och det med all rätt! Fortsätt bara vara du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..