ANNONS

Några svar

/

Pluggar du fortfarande i Schweiz eller är du färdig med studierna?
Jag kommer åka iväg på en kurs i oktober (två dagar bara) men jag har inte målet att ta en examen. Det är roligt att plugga men just nu är jag verkligen upptagen med allt jobb samt lilla vovven.

Vad hände med hermione eller vad hon heter, chefredaktören för svenska elle, skulle inte hon va med å skriva boken?
Hermine är inte med och skriver boken men hon medverkar i den. Vi tre har föreläst ihop, senast på Globen när Avanza hade en dag där om privatekonomi och fonder.

Hej Isabella, vilken klädstorlek har du? Jag tycker att din kropp är jätte fin och skulle själv vilja ha din “kropp”. Jag är själv lite överviktig och skulle behöva gå ner någon klädstorlek och vill inte överdriva och bli pinnsmal som så många andra. Du är verkligen jätte vacker!Mvh Martina
Jag har storlek 38 i det mesta! Eller M.

“Jag har dragit in på taxiresor, middagar ute och shopping. Jag handlar mycket mer mat i matbutiken och har halverat min shoppingbudget, resten går till fonder. Spara först spendera sen.”
Åhfan  Du verkar käka ute varje dag!
Bara för att jag drar in på att äta ute betyder inte det att jag inte gör det längre. Jag äter färre dagar ute i veckan än vad jag gjorde tidigare. Min matbudget har sänkts.

När kommer din nya bok finnas att köpa?
Den kommer i butik i augusti 2013!

Om det inte vore för din pappa hade du på sin höjd jobbat på Mc Donalds idag, du har liksom inte ens klarat av gymnasiet…Du har massor med konkurser bakom dig, klarar inte av att ta körkort, klarar inte av högre utbildningar, löper aldrig linan ut på nånting osv. Förstår inte vad vi ska vara imponerade av?
Jag valde att inte gå klart gymnasiet för att jag då startade mitt tredje företag, hade två anställda och fakturerade över 100 000 kr varje månad. Det var svårt att motivera sig i skolbänken. Allt jag har behövt kunna har jag lärt mig genom att jobba med det, så jag känner inte att jag saknar sista året av gymnasiekunskapen. Jag har ingen konkurs bakom mig. Det är skillnad på att gå i konkurs än att välja att sälja bolaget vidare. Vilket jag har gjort. Jag har avslutat en del projekt eftersom jag själv valt det, hade jag varit en person styrd av prestige hade jag stoppat huvudet i sanden för länge sedan. Jag gör allt för min egen skull. Körkortet har varit tufft men jag ska fortsätta att övningsköra i höst. Någon högre utbildning är jag inte i behov av, jag har gott om pengar och jag ett roligt liv. Hoppas du fick svar!

117
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00