Rea-kap!

Förra veckan berättade jag om att Nelly hade en superrea på 50-70 % på allt! Jag beställde den här kappan då, en marinblå ullkappa som blir perfekt i höst. Jag blev så glad för att det är svårt att hitta fina kappor! Rean fortsätter om ni klickar på bilden, så kommer ni dit. Koden är BLONDINBELLA!

20120831-174757.jpg

 1. Anna skriver:

  Härligt gammaldags! 🙂 Till dig här ovan: Det börjar faktiskt bli lite irriterande med ditt spammande. Och har du ens högklackat på dig? Annars: Töntigt namn.

  Bella: Varför har du ingen moderator som tar bort spamkommentarerna? En bra blogg förtjänar en vettig kommentarapparat 🙂

 2. Hej alla söta! DET HÄR ÄR KANSKE SVERIGES UNIKASTE BLOGG! Min blogg handlar om mig, en 15 åring tjej som har en CP-skada. På min blogg skriver jag allt från vardag, häng med kompisar och shopping till hur det är att ha ett handikapp och svarar på frågor kring det. Skriver även egna låtar. Skiter i fördomar och är den jag är. Skäms inte för mitt handikapp ett dugg. Är helt öppen om mitt handikapp.Min dröm är att bli en storbloggare. Inte för kändiskapet men jag vill vara en förebild för andra och allra mest för yngre handikappade tjejer och göra Sverige mer accepterande och förstående för oss handikappade. Jag vill visa att allt är möjligt bara om man tror på sig själv och aldrig ger upp. JUST NU: NIIIIIIIIAN! Bloggen är: http://pinkieees.blogspot.se/ Puss ♥

 3. Annorlunda men ändå fin! 🙂

 4. Ulrika skriver:

  Hej!
  Superfin kappa!! Vad är det för märke på den??
  Tänkte även fråga vad det är för märke på er tapet i ert nuvarande sovrum?
  Kan du inte ha en bloppis här på bloggen?
  Kram Ulrika

  1. Sandra skriver:

   hur UNGA är ni som säger så egentligen?tycker du fjortisar klär sig snyggt? dödskallemotiv och rosa converse,vill du bella ska se ut så? nej gå du till sandlådan bara och låt bella klä sig som en vuxen kvinna.

   1. Hej skriver:

    nej men hon är runt 20 och då kanske hon borde klä sig som en 20åring… så menar hon. kappan var Inte fin.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..