Så många val..!

Igår fick jag hem hela Cole & Sons tapetkatalog, det kändes verkligen som julafton för mig och Odd. Jag hade förberett mig på att jag och Odd skulle bli osams om tapetval men snarare blev det tvärtom – vi tycker precis likadant om allt (nu tror ni att han bara tog det jag valde men han valde faktiskt först och det var precis det jag ville ha, skönt!). Dessa funderar vi på just nu, kanske ändras sen:

20120830-145413.jpg

Önskar att jag hade 12 rum hemma minst så att jag kunde få göra fler rum!

20120830-145043.jpg

Den här tapeten tänker vi oss till vardagsrummet, den är grå med beiga ränder i. Rätt diskret men jag tror att det blir superfint i vardagsrummet med alla möbler, lugnt, harmoniskt och ombonat.

20120830-145054.jpg

Den här underbara (vår favorit) blir i sovrummet. Kommer bli så bra med en stor säng med alltid vita sängkläder (min nya grej .. Alla kuddar och överkast ska gå i vitt), och två pampiga lampor från Kartell (dom genomskinliga troligtvis) eller pistollampan på nattduksborden. Vi får se vilka det blir.

20120830-145115.jpg

.. Den här randiga är ett wild card men det kan bli hur coolt som helst i matsalen. Resten av lägenheten ska vara rätt ljus (trä,  beige och guld och gråa väggar) men matsalen blir lite pampig med kristallkrona och tyngre möbler såsom ett antikt stort träbord, beiga stolar och en persisk matta under.

 1. sofia skriver:

  Jag måste bara tipsa (eftersom jag precis har rustat min första bostadsrätt själv!!), ta en titt på Ralph Laurens tapeter, dom går i den stilrena genren och nästan alla tapeter är ursnygga!!!

 2. Jenny skriver:

  Superkul att välja tapeter även om det är svårt att välja. Blir säkert jättefint med de tapeter ni valt 🙂

  Må så gott!

 3. Eva skriver:

  Det som är roligt med Cole & Son’s tapeter är att de är så levande och har ett fint djup i en alldeles alldaglig tapet.Stor skillnad på tapet och tapet.

 4. Matilda skriver:

  Ett tips om du inte vill släpa på tapetböcker är att gå in och kolla på http://www.tapetväljaren.se som är en hemsida där det finns mängder av tapeter 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..